Select Page

Zonder Inhoud
Geen Mening

Zonder inhoud geen mening

Verkeerde richting door menselijke fouten

MEEPRATEN ZONDER INHOUDELIJKE KENNIS VAN ZAKEN

Volgens mij zit het zo. Daar begint het vaak mee. Mensen willen hun mening delen over een specifieke zaak, probleem, oplossing, confrontatie en andere zakelijke momenten. Men weet niets over de materie en het ontstaan van de zaak, of hebben enkel éénzijdige informatie maar, wel een wazige mening zonder echte inhoud. Meepraten waar men helemaal niets van af weet en deze negatieve mening proberen op te dringen aan de aanwezigen. Gevaarlijke situaties ontstaan met gevolgen.

HOE KUN JE EEN MENING HEBBEN ALS JE NIET WEET WAAR JE OVER PRAAT

Als men zich laat leiden door dit soort goedkope mensen dan is men snel de weg kwijt. De persoon hierop aanspreken is zinloos. Ze weten niet waar ze het over hebben en zeggen zomaar iets vanuit hun domme mening en dat gaat fout. En nu. Hoe gaan we verder. Is er nog richting? Kunnen we op een andere manier verder? Waar kunnen we naar toe? De bekende twijfels van de misleide mens – ondernemer. Te goed van vertrouwen kan veel ellende veroorzaken. Mensen met inhoud hoeven dit soort gedrag niet te vertonen. Ze staan voor inhoud van kennis en kunde en hebben vertrouwen in een oprechte, positieve, betrouwbare, veilige, duurzame samenwerking. 

OPLOSSING VAN ONTSTANE CONFLICTEN

Regelmatige contacten met mensen – ondernemers die bedonderd zijn door slechte mensen zonder inhoud. Het doen alsof ze kennis in huis hebben, maar dat is achteraf helaas niet het geval. Veel plagiaat en digitale diefstal.

TE LAAT MAAR: De betaling is wel al voldaan en direct verantwoordelijk. 

Ondernemers vallen ten prooi omdat men zelf geen kennis van zaken heeft van bv. management zaken, digitaal, sociale media, grafisch, communicatie, huisstijl, presentaties, reclame, promotie, teksten en andere gerelateerde zaken. Slechte mensen zonder geweten gedijen goed in de wereld van onkunde en onwetendheid. Wij ontmoeten dit helaas te vaak.

O-design uw betrouwbare partner voor media communicatie management. Door praktijkervaringen en studies gevormd voor actueel succes.

Informatie en advies: www.o-design.nl – Aat Oosterhof – 06 1500 5162

DIVI Specialist

Intermediair voor bedrijven
Optimalisering content management
Aat Oosterhof Interim Manager
O-design Tarieven Niet de goedkoopste maar wel de meest voordelige
24-7-365 Support voor bedrijven
Kennis Management
Uw SMS