Select Page

De kunst van schrijven is de taal verstaan

Originele tekstontwerpers

MENSELIJKE VORMEN VAN NORMALE COMMUNICATIE

Wij schrijven unieke teksten voor bedrijven, ondernemingen, organisaties en instellingen vanuit de bedrijfscommunicatie en bedrijfskwaliteiten. Maatwerk met positieve gevolgen in ervaring. Het doelgroep begrijpelijk schrijven is inhoudelijk overtuigend en positief informatief voor snelle en duidelijke begripsvorming. Spreek de taal van deze tijd en men kan de boodschap begrijpen. Het verstaan van de inhoud is de actieve overtuiging van besluit en beslissing tot directe aankoop of maken van een afspraak.

KUNST VAN SCHRIJVEN IS DE MENS BEGRIJPEN

Intuïtief menselijk schrijven is een vorm van kennis, creativiteit, inhoudelijke overtuiging en deze gegevens boeiend vorm gegeven in soepele tekst, melodie en ritme binnen de huisstijl en specifieke zakelijkheid.  Ondernemend schrijven is een positieve presentatie van actie, aanbieding en optimale communicatie.  Duidelijke informatie zonder twijfels of andere verloren gedachten.

ORIGINELE TEKSTEN IS BEDRIJFSIDENTITEIT BEPALEND

Helaas ervaren wij nog steeds het gedrag dat men denkt teksten zonder probleem gratis te kunnen downloaden van de conculega site. Dat mag niet. Digitale diefstal = Economisch delict. Daar moet men zich goed bewust van zijn. Wij schrijven uitsluitend originele teksten voor bedrijf, product en services. Zoals het hoort.

VOOR UW BEDRIJF KUNNEN WIJ UNIEKE TEKSTEN ONTWERPEN

Ondernemingen verdienen professioneel uniek geschreven en gevormde teksten. Wij weten heel erg goed waar aan we moeten voldoen om deze teksten de juiste communicatie en informatie te laten vormen voor optimale presentaties voor drukwerk en website. Uniek maatwerk.

U heeft vragen en andere zaken die een passende uitleg verdienen.
Wij hebben antwoorden en ontmoeten u graag. •  Aat Oosterhof  •  M 06 1500 5162

DIVI Specialist

Begrijpen en begrepen worden
Content schrijven voor bedrijven
O-design Tarieven Niet de goedkoopste maar wel de meest voordelige
Teksten Content Schrijven
Uw SMS