Select Page

Dames & Heren

Geachte Ondernemers

Functionele Ai toepassingen

HOT NEWS MAART 2024

Google Algorithm Update

HEDENDAAGS DURVEN ONDERNEMEN IN 2024

De digitale wereld gaat snel. erg snel. Veel mensen haken af, maar realiseren zich niet dat dat juist het begin van het einde is. Ondernemers die wel het lef hebben om te blijven ontwikkelen daar zit de toekomst in voor groeiende en positieve economie. Men kan kiezen voor een constante inhaalslag of voor de vakspecialist die het zijn dagelijkse taak maakt om 100% op de hoogte te zijn en te blijven betreffende actuele digitale ontwikkelingen en functioneel toepassingen van de mogelijkheden.

HOT NEWS: BELANGRIJK NIEUWS VOOR IEDEREEN - MAART 2024

Google Algorithm Upgrade werkt volledig in Artificial Intelligence – Kunstmatige Intelligentie. Dat is voor veel ondernemers een moeilijk te bevatten vooruitgang binnen de digitale technologie.

Toepassingen van Keywords – Sleutelwoorden, SEO apps zijn vanaf Maart 2024 totaal verouderd. 

VRAGEN: Moeten wij hier ook aan meewerken? Is dit belangrijk voor onze organisatie? Hebben wij de kennis en mensen in huis? Waar moeten wij aan voldoen? Hoe pakken wij dit aan? EN NU?   

Ik werk met SGE.

NOODZAKELIJK OPTIMAAL EN ACTUEEL FUNCTIONEREN IN DEZE TIJD

Voor bedrijven is het niet te doen om mensen te scholen, trainen en specifieke studies te laten volgen. Simpelweg om het feit dat als men daar nu pas mee begint altijd achter de inhoudelijke actualiteiten aanloopt. Het begrijpen en toepassen van digitale functionaliteiten is een kwestie van leren, toepassen, controleren en doorgroeien binnen de actieve, persoonlijke kennis van de functionaris of bekwame vakspecialist. Vakwerk is meer dan actuele ervaring. maar juist het constante vervolg van ontwikkelingen, doorgroei, studies en persoonlijke ambities in kennis, kunde en wetenschap.

KUNSTMATIGE INTELLIGENTIE FUNCTIONEEL TOEPASSEN

Mijn dagelijkse ontmoetingen met ondernemers die bewust zijn van digitale ontwikkelingen met het besef dat men niet optimaal functioneel is, geeft veel ruimte om alsnog door te ontwikkelen. Wees bewust van de eisen en effecten van ontmoetingen om werkbaar te zijn en te blijven. 

FEIT: Domme aannames ontwikkelen slechts duurzame blunders met onherstelbare en negatieve gevolgen. Interpretaties naar eigen inhoud en vermogen zijn zakelijk ongewenst kostbaar.

Artificial Intelligence voor uw organisatie?

Informatie en advies: www.o-design.nl – Aat Oosterhof – M 06 1500 5162

Kunstmatige Intelligentie functioneel

Marketing – Websites – Sociale Media – Teksten – Promotie – Reclame

Maart 2024 Google Algorithm Upgrade

Aanpassingen van website-webshop is noodzaak

Onderneem 2024 met Kunstmatige Intelligentie

Welke veranderingen gaan plaatsvinden

Aat Oosterhof uw AI-deskundige

Neem altijd contact op voor uitgebreide informatie en mogelijkheden

Veel toepassingsmogelijkheden  maar welke zijn voor uw bedrijf noodzakelijk

Artificial Intelligence Words Kunstmatige Intelligentie Woorden
Artificial Intelligence Kunstmatige Intelligentie Basics

DIVI Specialist • DIVI Deskundige

Uw SMS