Select Page

inlog: admin
wachtwoord: postcode

WordPress PRO*SAFE

HOT NEWS 2024

inlogpagina protectie

BEWUST ZIJN VAN ACTUELE TOP BEVEILIGING WORDPRESS WEBSITES

Artificial intelligence is een niet meer te stoppen feit en dat kan een positieve bijdrage zijn voor uw onderneming. Dat is de meest positieve kant van de brede ontwikkelingen binnen de digitale wereld.

MAAR ER ZIJN NIEUWE GEVAREN ACTIEF EN IN ONTWIKKELING om bijvoorbeeld de WordPress bedrijfswebsite via het inlogscherm over te nemen. Het is mogelijk en is momenteel erg actief op het WWW-theater en ongewenst toneel.

HET VOELT AAN ALS EEN VERGETEN SLEUTEL IN DE VOORDEUR

Ik wil niemand bang maken, maar voel mij wel genoodzaakt om mensen, bedrijven, ondernemers, managers, personeel en relaties op de hoogte te brengen van de “NIEUWE GEVAREN” die voor ondernemers op de loer liggen om toe te slaan. Met alle gevolgen en ellende van dien. 

Het WordPress inlogscherm actueel beveiligen is een logische en noodzakelijke stap om ook deze “ingang” af te schermen op professioneel level.

WACHT VOORAL NIET AF OF HET ZAL WEL WEER OVERWAAIEN

Het spel is heel simpel. Er is illegale software verkrijgbaar waarmee men complete internet markten kan onderzoeken om toegankelijke plekken te vinden. Het inlogscherm schijnt voor veel ondernemingen een zwakke plek te zijn en direct de uitnodiging om deze websites – webshops eens te kijken of men op eenvoudige wijze kan inloggen en daarmee de website direct over te nemen. 

Het is kinderlijk eenvoudig uit te voeren. Wees geen slachtoffer van onkunde of achteloosheid. Het doet echt pijn deze keiharde ervaring. EN het is erg lastig dit te herstellen. Kostbare ervaring.

WE ZIJN TE LAAT, EN DAN? HOE NU VERDER? WIE KAN ONS HELPEN?

Als ervaren WordPress Creator en ontwerper met actieve kennis van actuele zaken van professionele internetbeveiliging kan ik uw bedrijfswebsite optimaal beveiligen.

De inlogpagina kan (ik) actueel beveiligen tegen aannemelijke kosten en uiteraard professionele service en afterservice. De dagelijkse praktijkervaring spreekt voor zich sinds 2005 en dat geeft een vertrouwd en goed gevoel voor veel ondernemers. 

Mijn principes: Feiten, Kennis, Wetenschap als basis van digitale inhoud met noodzakelijke inkijk.

Optimale WordPress inlog protectie voor uw organisatie?

Informatie en advies: www.o-design.nl – Aat Oosterhof – M 06 1500 5162

Interpretaties naar eigen inhoud en vermogen

Ai-Words vervangen KeyWords en SEO apps

Maart 2024 Google Algorithm Upgrade

Aanpassingen van website-webshop is noodzaak

Onderneem 2024 met Kunstmatige Intelligentie

Aat Oosterhof uw AI-deskundige

Geachte Dames en Heern Ondernemers Ai functioneel
Artificial Intelligence Kunstmatige Intelligentie Basics

DIVI Specialist • DIVI Deskundige

Uw SMS