Select Page
DIVI Website Controle

DIVI WEBSITE CONTROLE

Is de DIVI-website goed (genoeg) en optimaal ingericht? Voldoet het aan de actuele internet normen?

Moeten er nog functionaliteiten bij? Is de opmaak goed? Hoe staat het met de afbeeldingen?

Origineel geschreven teksten? Is de communicatie in huisstijl? Weet men ons te vinden? Zijn onze contactpersonen duidelijk? Mijn services en producten zijn goed omschreven in heldere teksten en informatie?

DIVI TOTAAL

De eeuwig kwellende vragen van ondernemers tav. de bedrijfswebsite en de weergave van de kwaliteiten en inhoud van de onderneming. Dat is gezond en terecht te noemen. Als je niet zeker bent van de bedrijfspresentatie op het internet dan doe je iets goed verkeerd. Dat is het kenmerk van het tekort aan inhoudelijke kennis en inzichten. De constante twijfels maken normaal zaken bijna onmogelijk. 

DIVI CONTROLE

Ik kan deze zorgen wegnemen en de DIVI-website optimaliseren voor een perfecte web voorstelling en met een snelle laadtijd. De controle is een totaal onderzoek van de hele DIVI-site.

De mogelijkheden zijn in huis en actueel actief voor het realiseren van een optimale weergave van de bedrijfswebsite. Kennis van zaken en digitale ervaringen met de vele toepassingen van DIVI is mijn werk.

DIVI TIME

Totale controle over de bedrijfswebsite is vakwerk. Met DIVI kan ik maatwerk leveren met alle gewenste en functionele toepassingen van DIVI voor de onderneming. Er is veel mogelijk en daar ligt vaak het probleem van de keuzes. Begrijp goed dat willekeurige toepassing en plaatsing van niet DIVI gerelateerde plugins de functionaliteiten van DIVI deels of geheel beperken. Deze wetenschap heb ik ruimschoots getest in diverse O-design test-sites.

Weten is meten. Maatwerk is wetenschap van testen en feiten. Niets aan het toeval overlaten.

CONTROLE: Website- Plugins – DATASAFE – Teksten – Beeldmaterialen – Zoekwoorden – Sociale Media

Opmaak – Huisstijl – Fonts – Menu’s – Widgets – Links – wat er eventueel nog bij moet komen.

DIVI TOTALE WEBSITEACTIEF EN ACTUEEL

Positief de bedrijfswebsite ontwikkeling vanuit een gezond.e inhoud is de basis van de geslaagde en succesvolle WordPress DIVI website.
Kennis van zaken is onderdeel, of zou onderdeel, moeten zijn van de kwaliteiten en inhoud van de site.

Ik ontmoet veel zogenaamde “kenners” van DIVI en “weten” een DIVI site te bouwen.
Helaas is het snel duidelijk dat de gewenste inhoud ontbreekt en mede daardoor zal de DIVI-site nooit de rol kunnen spelen die men voor ogen heeft. Zonde van alles.

Neem geen genoegen met deze praatjesmakers en neem direct contact O-design op.

DIVI Specialist • DIVI Deskundige

Kwaliteit bepaalt inhoud Inhoud bepaalt kwaliteit
zonder inhoud geen mening
Uw SMS