Select Page

Overtuigende realisatie

Kwaliteit is nooit duur

Kennis is altijd winstgevend

GOEDKOOP IS ACHTERAF ALTIJD VEEL EN VEEL DUURDER

Bezuinigen op de digitale mogelijkheden is direct en op termijn zwaar negatief voor bedrijven. Als men niet weet hoe dit aan te pakken en deze functionaliteiten uit handen geeft aan een goedkoop bureau dan is de ellende en problemen op termijn niet te overzien. Probeer dan maar om de onderneming te redden. Wat een stress. Wat een confrontaties. De bedrijfswebsite is waardeloos en brengt geen klanten en omzet op. En ga zo maar even door om het falen vanaf de start een ongewenste titel aan te bieden.

ONDERNEMERSPLAN ALS OPTIMAAL GESTRUCTUREERDE BASIS

De start en vervolg van het bedrijf is een optimaal geschreven ondernemersplan. Als het goed is. Compleet met specifieke eisen en kenmerken van het karakter van de onderneming. Weet en ken uw markt en doelgroepen. Activeer professioneel voor maximale communicatie. Geen valse pretenties, maar optimaal heldere presentatie van het bedrijf, team en inhoud van de ontmoetingen.

ALLE WAAR IS NAAR ZIJN GELD

Een half gebakken geschreven ondernemersplan, een deels ingevulde Database, slecht geschreven teksten (al dien gekopiëerd), wazige foto’s en beeldmateriaal, slecht imago, goedkoop, goedkoop, goedkoop, geen professionele licenties, waardeloze video presentaties, slecht onderhouden website, geen SEO actief, kortom ondernemers kunnen simpelweg niet alle kennis in huis hebben. Daar zijn specialisten voor op hun eigen vakgebieden. Deze vakmensen zijn kostbaarder, maar bieden en activeren de noodzakelijke vakkennis aan.
Het te behalen resultaat is binnen handbereik als men weet hoe dit aan te pakken. Kennis is noodzakelijk voor succes en de vakspecialist is ondernemer met actieve 21e-eeuwse vaardigheden.

ER ZIJN MOGELIJKHEDEN VOOR BEDRIJVEN

Een herstart is altijd bewust mogelijk. Alsnog de noodzakelijke functionaliteiten activeren is maatwerk van de vakspecialist. Ook voor uw onderneming is succes te behalen.

O-design kan u van dienst zijn. Wij zorgen voor optimalisering en meer kans op succes.

Neem altijd contact op voor overleg, goed gesprek, gedegen advies en bespreekbaar maken van de wensen en mogelijkheden   •  Aat Oosterhof  •  M 06 1500 5162

Zelfreflectie De persoonlijke basis
wij zijn allemaal iemand anders geweest
Uw SMS