Select Page

Realiteit is RealiTIJD

Nuchtere ontmoeting

Coronasteun terugbetalen

MOEILIJKE TIJDEN VRAAGT OM PROFESSIONELE AANPAK

De dagbladen staan er weer vol van. Ondernemers die Corona steun hebben gehad moeten dit nu weer terugbetalen. Alleen is dat nu wel mogelijk? Dat gaat voor veel ondernemingen niet goed aflopen met alle negatieve gevolgen van dien. Het overleven van deze periode is nu overgegaan in het overleven van vandaag en het actuele nu. Hoe gaan wij hiermee om? Stoppen en opgeven?

WERKEN OM HET WEER TE LATEN WERKEN

De keiharde feiten van het terugbetalen van de Corona steun is voor veel ondernemers bijna of helemaal niet mogelijk. Weinig tot geen omzet kunnen scoren. Faillissementen zijn bijna niet te voorkomen of is er nog enige hoop om wel te blijven ondernemen. Het afbetalen van cde Corona steun is in goed overleg met de belasting te realsieren. Niemand zit te wachten op faillissementen en bedrijfsbeëindigingen. Zonde van alles en iedereen. Blijf altijd objectief zoeken naar oplossingen.

BLIJVEN GELOVEN IN EEN GOEDE AFLOOP GEEFT ENERGIE

De klap aan zien komen en ontvangen of de klap op slimme wijze ontwijken met inzicht in het vervolg van het nieuwe ondernemen.Wij ontwerpen plannen samen met ondernemers om iom. belasting het bedrijf te laten voortbestaan. Harde afspraken met inhoud en visie op morgen is planmatig goed te realiseren met iedereen. Als men dat zelf wil tenminste.

Samenwerken aan de Nederlandse economie is de inzet van ondernemend Nederland. Het schept vertrouwen en geeft energie om te slagen. Ondernemers wordt wakker om succesvol ook deze periode te overwinnen. Er is veel mogelijk met de juiste visie en instelling. Niet makkelijk maar wel te realiseren. Als het pijn doet dan leef je nog is ons motto.

Wij hebben de nodige en actuele praktijkervaringen om succes te activeren. 

O-design uw betrouwbare partner in management. Door praktijkervaringen en studies gevormd voor actueel succes.

Neem contact op voor overleg en eventuele afspraak. Aat Oosterhof – Mobiel 06 1500 5162

Noodzakelijk overstappen door visie
Kwaliteit is nooit duur
Dynamisch Team Werkt
Services optimaal maatwerk voor bedrijven
Uw SMS