Select Page

Wij zijn allemaal iemand anders geweest

Mening met inhoud

IDENTITEITEN ZONDER MASKERS

Situaties en omgangsvormen bepalen mensen, karakters, relaties en bijzondere ontmoetingen. Mensen veranderen al naar gelang het grillige klimaat en politieke invloeden van het nieuws en persoonlijke meningen. Is dat goed? Of is dat slecht? De eeuwige twijfels van te maken keuzes creëren vreemde eenakters en veel-akters op het actuele toneel.

ACTEREN ZONDER INHOUD EN ANDER GEZICHT

Actieve maskers verbergen de grimmige realiteit van ontmoetingen en bepalen zelfs de voortgang van het rationele toneel. Non-Personality en No ID vormen vervreemding en geven mensen een onherkenbaar gezicht en vertonen afwijkend gedrag. Men is zich daar dan niet van bewust? Dat is de vraag van de rationaliteit van de personen op het toneel van surrealisme. Mooie beelden zonder schoonheid vervormen elk mens met het hart op de juiste plaats is de domme mening van anderen.

JE MOET WEL WETEN WIE JE BENT OM IEMAND TE KUNNEN ZIJN

Zelfkennis en zelfreflectie zijn de positieve activeringen van de bewuste mens in actieve persoonlijkheid zonder de eigen mens te ontkennen. Deze wetenschap zet de serieuze twijfelaar op het juiste pad zonder iemand anders ook maar iets aan te doen. Vernederingen, achterbakse leugens, ongewenste omgangsvormen zijn de momenten van ontstijging en maken plaats voor het gekoesterde zelfvertrouwen en heerlijke rust in het leven. Spiegels hebben veel kanten voor herkenning en eigen ontmoetingen.

De eigen persoon in spiegelbeeld ontmoeten is de ommezijde van de mens met vertrouwen. Ontmoet goed en slecht met open visie.

Het grapje: ik heb last van mijn gespleten persoonlijkheid en ik ook. 

Humor bestaat gelukkig nog en dat maakt alles weer acceptabeler dan ooit tevoren. Het leven is een geintje. Maar niet voor iedereen. Behalve voor die andere…hoe heet die ook alweer?

Informatie en advies: www.o-design.nl – Aat Oosterhof – 06 1500 5162

Zelfreflectie De persoonlijke basis
zonder inhoud geen mening
Uw SMS