Select Page
DIVI Datasafe

DIVI Datasafe

Betrouwbaarheid en veiligheid zijn belangrijke aspecten van het ondernemen en digitaal communiceren. Belangrijk in deze snel veranderende digitale wereld is het beschermen van de bedrijfsgegevens en kostbare informatie zoals klantgegevens, financiële zaken, personeelsgegevens en bedrijfsinhoudelijke zaken. Bezuinigen op website beveiliging is een misvatting van de actuele realiteit.

OPTIMAAL DATASAFE

Even een goedkoop beveiligingsprogramma installeren is niet voldoende en zelfs een uitnodiging tot. Ik heb de kennis en programma’s in huis om bedrijfswebsites optimaal te beveiligen. Erg belangrijk is om de PC – Mac – Laptop – Tablet – Smartphone goed te beveiligen. Vaak zijn het juiste deze niet beveiligde apparaten die toegang bieden tot de computer en onderneming. Onderschat dit niet.

BEWUST BONAFIDE MET CONTENT

Welke onderdelen dienen noodzakelijk beveiligd te worden is de meest gestelde vraag van ondernemers aan mijn adres. Voor dat ik deze informatie aanbied, vraag ik eerst door om een correct beeld te krijgen van de gestelde vraag.
VRAAG 1: Is de website reeds gehackt?
VRAAG 2: Welke beveiliging is actief geweest?
VRAAG 3: Is er een back-up? Vervolgens gaan we samen kijken en onderzoeken wat er nog te redden valt en/of waar zit het lek? Gezond overleg met open visie, anders is het zinloos.

OPENHEID VAN ZAKEN

Het is moeilijk toe te geven dat men de gevaren van internet zwaar heeft onderschat…met alle negatieve gevolgen van dien. Pijnlijk voor de mensen en onderneming als de bedrijfswebsite niet meer toegankelijk is. En hoe lang gaat het duren, als dat al mogelijk is, om de website weer gezond online te krijgen? Wat zijn de kosten? Welke gevolgen heeft het binnen betrouwbaarheid? Liggen de klantgegevens op straat? Financiële nasleep? Dit zijn pijnlijke momenten van het gehele proces. De gevolgen zijn niet te overzien.

GOED BEVEILIGEN IS VOORDELIGER DAN HERSTELLEN

Het is niet mijn intentie om mensen, bedrijven bang te maken of ze onnodig op kosten te jagen. Mijn bedoeling is juist bewust te maken van de risico’s als men dit gevaar niet wil zien – onderschat of blijft uitstellen tot het te laat is.

Voor vragen neem je contact op. Aat Oosterhof M 06 1500 5162

Bedrijfswebsites ontwikkelen en restylen met DIVI Ai is de volgende stap naar de digitale toekomst.

DE VOORDELEN? NEEM CONTACT OP!

Contact: Aat M 06 1500 5162

DIVI Specialist • DIVI Deskundige

Kwaliteit bepaalt inhoud Inhoud bepaalt kwaliteit
zonder inhoud geen mening
Uw SMS