Select Page

Kwaliteit bepaalt inhoud

Inhoud bepaalt kwaliteit

PRO Management

WEES NIET ZOMAAR TEVREDEN ONKUNDE IS ACTIEF

Ondernemers accepteren teveel en te vaak de aangeboden informatie van dubieuze externe bureaus. Men heeft de kennis en kunde niet actief of in huis en gaan dan vaak in zee met de “goedkope” bureaus. Een verkeerde beslissing op dat moment maar met verregaande negatieve gevolgen. Deze bureaus hebben niet de gewenste kennis in huis en hebben daarom ook niet de noodzakelijke inhoud actief. Verloren tijd kunnen wij niet inhalen en dan loopt men al snel achter de feiten aan. Problemen beginnen zich op te stapelen. Binnen de organisatie is niemand kundig om wel het juiste pad te leggen en de mogelijkheid om professioneel in te grijpen. Zonde van tijd, energie en middelen. Deze ondeskundige informatie is de diepe nagel van elke dag. Neem de tijd tot besluitvorming.

ALLE WAAR IS NAAR ZIJN GELD

Even een ondernemersplan in elkaar draaien. Een onzakelijke website samenstellen – iedereen kan dat toch? Socialemedia-integraties en huisstijl, communicatie, daar hebben we geen kaas van gegeten en dus zal het wel niet zo belangrijk zijn. Pijnlijke momenten met ongewenste resultaten.

Men is zich kennelijk niet bewust van hun nogal kortzichtige gedrag. De houding “ik ben de baas hier” laat zijn onwetende sporen na en probeer dat maar eens te herstellen of te veranderen.

Resultaten worden of kunnen niet gemeten worden. Waar moeten we dan ingrijpen. 

In het land der blinden is éénoog koning. EN, dat is precies wat we niet willen.

DE BEKENDE KOE EN HAAR PROJECTIE IS ACTUELE KOST

Wij hebben veel zakelijke ervaringen in huis in betrekking met bovenstaande theaters. De hoofdrol opeisen is direct verantwoordelijkheid nemen. Als men daar in tekort schiet en men wil dit niet toegegeven dan is het toneel dramatisch. Deze acteur zal nooit zijn onvermogen toegegeven totdat een externe partij de opdracht krijgt om het bedrijf door te lichten. 

Wij managen zowel horizontaal als verticaal om de onderneming optimaal te laten functioneren. Het Team kent de eigen werkzaamheden. De manager zorgt voor de noodzakelijke activering van kennis en inhoud binnen eigen personeel en eventueel noodzakelijk buiten het bedrijf.

Positieve energie ontwikkeld actieve synergie. De wil om te werken met resultaat als inzet.

Hart voor de zaak begint altijd bij betrokkenheid op alle werkzame niveaus.

Neem contact op voor overleg en eventuele afspraak. Aat Oosterhof – Mobiel 06 1500 5162

O-design Tarieven Niet de goedkoopste maar wel de meest voordelige
Noodzakelijk overstappen door visie
De gouden middenweg manager
Wij werken achter de schermen management
Uw SMS