Select Page

Tevreden Succesvol Ondernemen

Bewust succesvol ondernemen

Weten wanneer je tevreden moet zijn

DUURZAAM SAMENWERKEN MET VAKMENSEN

Daar beginnen we mee. Het Team binnen de onderneming i.s.m. specialisten met hun actuele vakkennis om de onderneming met de juiste balans, de bedrijfspresentatie, kwaliteiten, communicatie, contacten en overtuigende kennismaking van de organisatie, producten, services en personeel.

ZAKELIJKE INZET EN MENSELIJKE ENERGIE OPTIMAAL ACTIEF

Wij weten wat we moeten om functioneel het bedrijf te laten slagen. Belangrijk aspect in samenwerking met het personeel en externe vakmensen. De kennis en wetenschappen bundelen tot een onverslaanbaar imago en gewenste bedrijfsidentiteit. Hierdoor ontstaan de krachten van optimale inzet gevolgd door de gewenste resultaten. De stille kracht binnen samenwerken is onpeilbaar.

DANKBAARHEID VOOR HET SUCCES WAAR IEDEREEN AAN HEEFT MEEGEWERKT

Succes is te realiseren als men bewust is van eigen persoon en de functie binnen de organisatie. Waar de samenwerking ligt en met positieve inzet voor open en heldere ontmoetingen met iedereen.

De kracht van tevredenheid is dat men weet waar geluk en succes te behalen valt.

Het ligt voor je neus als men weet waar je moet kijken.

Zien en kijken is hetzelfde als luisteren en horen. Maar………

Menselijke ontmoetingen en verhoudingen binnen zakelijke en persoonlijke relaties geven de meeste alledaagse positieve voldoening.

Hiervan bewust zijn  is vaak het probleem en daar ontstaan juist de  negatieve feiten die niet geactiveerd zouden moeten worden. Wij mensen weten het wel maar de uiteindelijke keuze binnen de persoon hangt af van het besluit binnen de 3 personen die wij allemaal hebben.

1 – Hoofd en hersenen – 2 – Het hart (geen moordkuil) – 3 – Het mannetje – het vrouwtje in de nek. De laatste heeft altijd gelijk en voelt de mens, ontmoeting en situatie goed aan. Omzeilt hierdoor ongewenste momenten.

Informatie, advies en een goed gesprek  •   Aat Oosterhof   •  Mobiel 06 1500 5162

De gouden middenweg manager
Optimalisering content management
Aat Oosterhof Interim Manager
Wij werken achter de schermen management
Uw SMS