Select Page
DIVI Plug-ins

DIVI BUILD PLUG-INS

Super belangrijk om DIVI optimaal te laten functioneren is het NIET plaatsen en activeren van “vreemde” plug-ins. Waarom? Voor DIVI zijn er ontwerpers – programmeurs aan het werk die uitsluitend plug-ins schrijven die optimaal en gezond binnen DIVI functioneren zonder het aantasten van de DIVI-integriteit en functionaliteiten. Hoe kun je dit nu te weten komen? Neem contact op. Ik adviseer deskundig.

DIVI DESKUNDIGHEID

Kennis en ervaringen met de vele DIVI-mogelijkheden en testen van diverse plug-ins met variabele functionaliteiten is het wetenschappelijk ondervinden van de positieve en negatieve kwaliteiten van een plug-in.

Onwetendheid en gebrek aan inhoudelijke kennis zorgt voor veel interne conflicten en WordPresswebsite problemen. En slaat de intense paniek keihard toe. Ik heb deze mensen en bedrijven met mijn deskundigheid snel kunnen helpen tot hun opluchting. Als je de weg kwijt bent welke afslag heb je dan genomen?

DIVI WERELD

Ook als kenner van de DIVI-wereld zijn er ook voor mij nog steeds ontwikkelingen en functionaliteiten die de DIVI-site kunnen verbeteren binnen diverse settingen en instellingen. Maar het start altijd met de inhoudelijke en ervaren kennis en kunde om een DIVI-website optimaal te kunnen opbouwen.

Men denkt er vaak veel te licht over tot dat er fouten en interne website conflicten zich gaan manifesteren.

Oplossingen zijn er niet in huis. De kennis ontbreekt simpelweg. Neem dan contact met mij op.

DIVI INTERNE CONFLICTEN

Kritische Systeemfout geeft het beeldscherm weer. En nu? Wat hebben we gedaan? Zijn we gehackt? Waar moeten we naar toe? De website ligt er uit? Gaat dit bezoekers en rendement kosten? Wie kan dit zo spoedig mogelijk oplossen? Is er een deskundige in de buurt? Hoe Wat Wie Waar en Waarom de problemen en onderlinge verhoudingen vertonen scheuren en barsten. Het effect van: Domheid creëert chaos.

DIVI FLEXIBEL PROFESSIONEEL

Het prachtige en machtige van DIVI-kwaliteiten zijn de (on)gekende vele mogelijkheden om het bedrijf, de onderneming, de instelling en organisatie actueel, gezond en dagelijks vers aan te bieden. Ik weet waar ik het over heb en nodig je uit om DIVI te ontmoeten. Gewoon een gezond gesprek waar ik je duidelijk zal maken welke voordelen ondernemers kunnen ontmoeten binnen de digitale wereld en lokale markten.

Oproep tot positieve actie. Neem contact op en maak de interesse duidelijk. Happy DIVI-days!

DIVI Specialist • DIVI Deskundige

Kwaliteit bepaalt inhoud Inhoud bepaalt kwaliteit
zonder inhoud geen mening
Uw SMS