Select Page

Wij werken achter de schermen management

Optimaal 24/7 ondernemers communicatie

BEDRIJFSPRESENTATIE EN ONDERHOUD UITBESTEDEN AAN EXTERNE SPECIALISTEN

Ondernemers zitten dagelijks met het probleem van het optimaal inzetten van de bedrijfscommunicatie. Het huidige personeel heeft de digitale kennis niet actief en bijscholen kan een probleem worden. Dat is een lastig aan te pakken situatie. Daar zijn weer kosten aan verbonden en is het Team bereid om te studeren. Dat ligt per bedrijf en persoon anders. De harde vaststelling met drempels.

BEDRIJFSWEBSITE IS O.A. HET DIGITALE VISITEKAARTJE VAN DE ONDERNEMING

Wij hebben ruime, brede, menselijke, zakelijke ervaring binnen deze materie om tot een optimale invulling te komen met zo min mogelijke wrijvingen en hebben geen persoonlijke voorkeuren. De actuele kennis en dagelijkse studies bieden voor alle partijen het gewenste beeld betreffende de zakelijke en menselijke kant om problemen snel en correct op te lossen.

ECHTE BEDRIJFSCOMMUNICATIE DOOR SPECIALISTEN IS OPTIMAAL ACTUEEL

Daar zitten de meeste voordelen aan. De specialist die exact weet, na overleg – briefing, kan snel en deskundig de communicatie optimaliseren en actualiseren. Inclusief: Team management, inhoudelijke en functionele inzichten, digitale zaken, sociale media, grafische – drukwerk, fotobewerkingen, originele teksten schrijven +++ Deze korte weergave van inhoudelijke zaken is voor ons een bewuste keuze. Wij maken vaak mee dat onze teksten, zonder enig overleg, worden overgenomen.

SPECIALISME IS UNIEK EN BIEDT ALLEEN MAAR VOORDELEN

Kennis is macht. Actuele kennis is de toekomst. Duurzaam samenwerken is de bewuste doelstelling met noodzakelijke inhoud. Succes is te behalen als men weet welke functionaliteiten, expertises en kwaliteiten dit professioneel ondersteunen. Samenwerken is en blijft het dagelijks managen van bedrijf, personeel, tijd, inhoud, kennis en kwaliteiten om de doelstellingen te kunnen bereiken.

Besluiten van vandaag is de toekomst van morgen. Wij werken hier achter de schermen mee.

Neem contact op dan bespreken wij de mogelijkheden en voordelen. Wij weten waar we het over hebben. Vanuit onze positie kunnen wij ondernemers professioneel ondersteunen, adviseren en realiseren.

Informatie en advies: www.o-design.nl – Aat Oosterhof – 06 1500 5162

DIVI Specialist

Dynamisch Team Werkt
Zelfreflectie De persoonlijke basis
Synergie en energie
Services voor bedrijven
Uw SMS