Select Page

Inhoud = Content

Teksten Content Schrijven Er is meer dan alleen

Overtuigende kwalitatieve communicatie

OVERTUIGENDE STERKE TEKSTEN SCHRIJVEN

Optimale bedrijfscommunicatie begint bij de kwaliteit van de presentatie en communicatie. Origineel geschreven teksten zijn onderdeel van de huisstijl met beeldmaterialen en kleuren. Het bedrijfsimago is het eerste waar het publiek mee te maken heeft. BELANGRIJK MOMENT voor de organisatie en de gewenste gevolgen daar weer van.

ALLEEN STERKE TEKSTEN VOLDOEN NIET

Daar hebben wij vaak mee te maken. Men neemt aan dat nieuwe teksten voldoende zijn voor bijvoorbeeld de Vindmachines en actuele digitale mogelijkheden. 

NEE, ER KOMT VEEL MEER BIJ KIJKEN DAN ALLEEN TEKST EN BEELD. Tekst is onderdeel om gevonden te worden. Google heeft haar algoritme recent nog aangepast aan de eisen van deze tijd. 

INHOUD = CONTENT BREED ORIGINEEL BEWUST

Website optimalisatie is een complex geheel van digitale functionaliteiten en toepassingen. Voor velen een wazige wereld met vreemde en slechte aannames.  Altijd incorrect en brengt niets op alleen maar tijdverlies en rendement derving. Door specifieke studies en dagelijkse  ervaringen weten wij wel welke zaken geactiveerd moeten worden om de  website wel gevonden te laten worden. Er is erg veel toe te passen maar  vraagt specifieke kennis om deze te activeren. Geen website is gelijk in  ontwerp en binnen bedrijfscommunicatie. Wij zien heel veel websites stranden omdat men niet weet welke mogelijkheden er zijn en op welke wijze deze optimaal toe te passen.

EEN SUCCESVOLLE WEBSITE begint bij kennis van zaken en inzicht in de mogelijkheden binnen de digitale wereld. Ook voor uw bedrijfssite.

Wij hebben de nodige en actuele praktijkervaringen om succes te activeren.  O-design uw betrouwbare partner in website management.  Door praktijkervaringen en studies gevormd voor actueel succes.

Neem contact op voor overleg en eventuele afspraak. Aat Oosterhof – Mobiel 06 1500 5162

DIVI Specialist

Content schrijven voor bedrijven
Kwaliteit is nooit duur
O-design Tarieven Niet de goedkoopste maar wel de meest voordelige
zonder inhoud geen mening
Services voor bedrijven
Spreken is goud Zwijgen is zilver
Uw SMS