Select Page
DIVI Teamworks

DIVI TEAMWORKS

Ondernemers beslissen dagelijks en daar staat of valt een organisatie bij. Zware en moeilijke besluiten om het bedrijf maar de juiste impuls aan te bieden om door te kunnen en in ieder geval de onderneming levensvatbaarheid aan te bieden. Dat is niet makkelijk en als verantwoordelijke kan het soms leiden tot gewenste en ongewenste momenten en situaties op diverse zakelijke en persoonlijke vlakken.

KENNISMANAGEMENT MET INHOUD

Besluiten nemen zonder kennis van zaken van de mogelijkheden, inhoud en werkbare situaties leidt vaak tot negatieve resultaten die hun eigen leven gaan leiden. Onzichtbaar maar wel dagelijks actief aanwezig. DE verantwoordelijkheid is dan een bewuste vorm van dagelijks ondernemen in overleg met personeel, management en betrokken externe ondernemers. Als het goed is tenminste.

BEDRIJFSWEBSITE O-DESIGN EN DIVI

Als DIVI specialist-deskundige weet ik exact welke website zaken noodzakelijk zijn voor de onderneming.

De rol van origineel geschreven teksten, optimaal beeldmateriaal, bedrijfspresentatie en bedrijfscommunicatie met gezicht en inhoud. Professioneel en echt tot in detail. Ontmoet de doelgroepen zoals het bedrijf zich presenteert en nodig de mensen uit tot actie en contact. Socialisering is effectief.

CONTENT VANUIT DE BEDRIJFSFILOSOFIE

De kunst van gericht communiceren is een ervaren kwaliteit. Bedrijfscommunicatie vanuit de mensen en inhoud van de onderneming is alsof het een ontmoeting is van een bekende. De content van overtuiging is aanleiding tot contact. Presenteer op de bedrijfswebsite de gezichten van het team en hun specifieke functionele kwaliteiten. Succes is een filosofie van bedrijfskennis en zelfkennis in balans met zelfreflectie. 

DE WAARDEN VAN INHOUDELIJKE KENNIS IS MACHT | TEAMWORKS

Vorige week een vraag van een slimme ondernemer:
Aat in hoeverre is de bedrijfswebsite de digitale visitekaart van de onderneming? Deze slimme vraag verdient een intelligent antwoord……….. 

Voor vragen neem je gewoon even contact op. Aat Oosterhof M 06 15005162

Bedrijfswebsites ontwikkelen en restylen met DIVI Ai is de volgende stap naar de digitale toekomst.

DE VOORDELEN? NEEM CONTACT OP!

Contact: Aat M 06 1500 5162

DIVI Specialist • DIVI Deskundige

Kwaliteit bepaalt inhoud Inhoud bepaalt kwaliteit
zonder inhoud geen mening
Uw SMS