Select Page

Onderweg naar altijd beter

Management Vandaag

Gezond Bestuurbaar Bedrijf

Weten wat er verwacht wordt

OPTIMAAL BEWUST FUNCTIONEEL AAN HET WERK

Het personeel, Het team, De mensen, De ervaringen, De inhoud, De kwaliteit, De inzet, De motivatie, De omgangsvormen, De socialisering, De passie, Het respect, Het fatsoen, Het doel, Het rendement, De service, De verantwoordelijkheid, De normen en waarden, De gelijke behandeling, De erkenning, De waardering, Het er op aankunnen, Het mensenwerk van vandaag.

GRENS OPTIMALISERENDE OVERTUIGINGEN

Kennis van zaken, het spreekt allemaal voor zich, maar is deze aanname niets meer dan “Het zal wel zo zijn: of “Het zal wel zo moeten”. Afwijkende confrontatie van het dagelijkse beeld is vervorming van de omgangsvormen van de content van de onderneming. Om het Team optimaal te laten functioneren, voor positief rendement en synergie, is bewustwording van het eigen functioneren en door-ontwikkeling een positieve ontwikkeling van mens en bedrijf. De competenties.

DOORBREEK DE NEGATIEVE SLEUR EN DURF ZELF TE ONTWIKKELEN

De norm van de dag, van de week, van het jaar en de toekomstvisie kan voor problemen zorgen. En dat gaat weer ten kostte van de momenten van kwaliteit en prestatie. Kennis, feiten en wetenschap zetten organisatie, onderneming en mensen met inspiratie op het juiste spoor voor motivatie en bewustwording van de eigen rol in het geheel.

O-DESIGN BIEDT EEN REALISTISCH PERSPECTIEF: WIE DURFT

Aat Oosterhof, Doelbewust ervaren manager onderzoekt, verticaal en horizontaal, en vindt snel de ongewenste wrijvingen en rendement kostende situaties. Komt optimaal gericht tot mogelijkheden om deze confrontaties zowel menselijk als zakelijk soepel en positief uit de wereld te helpen. 

Echter, het zelf accepteren en herkennen van conflicten en onderhuids ontwikkelende problemen vraagt om moed van de ondernemer en onderneming. Discrete aanpak is de oplossing. 

Management van de dag is controle op supervisie in realiteit voor een gezond bestuurbaar bedrijf.

Informatie en advies: www.o-design.nl – Aat Oosterhof – M 06 1500 5162

KENNIS VAN KWALITEIT IS DE CONTENT

Realistisch en deskundigheid van zaken maakt meer vrienden. 

Kennis van zaken spreekt succes aan.

Doorontwikkelingen doorstaan specialisme.

Mensenwerk ontmoet organisaties in actualiteit.

DE KUNST VAN MANAGEN IS DE KWALITEIT VAN DE MENS

Optimalisering content management
Zelfreflectie De persoonlijke basis
Spreken is goud Zwijgen is zilver
Kennis Management

DIVI Specialist • DIVI Deskundige

Uw SMS