Select Page

Professioneel
onderscheidend

EXTERN Management

Betrouwbare kwaliteit voor bedrijven

ACTUELE KWALITEIT EN STABIELE CONTINUÏTEIT

Ondernemers onderschatten of overschatten zichzelf met onbeheersbare gevolgen op termijn. Op hun vakgebied zijn het toppers, maar dat is niet voldoende. Praktijkervaringen binnen communicatie, presentatie, vormgeving, sociale media, digitale kennis en het complete Bedrijfsmanagement van nu. Meningen gebaseerd op aannames is een doolhof zonder vaste referenties. Maar als men daarin is gestapt of verleid dan is een stabiele manager noodzakelijk en vooral gewenst.

OPEN MANAGEMENT MAAKT ALLES DUIDELIJKER

Bij gebrek aan heldere leiding of een instabiele functionaris is het onbeheersbare negatieve uitnodigen. Actuele kennis van zaken met inhoud en Team Management maakt de externe manager een belangrijke speler binnen de organisatie en met positieve gevolgen. Bewust worden van de mogelijkheden van het bedrijf en het personeel zijn de drijfveren van succes en duurzaam samenwerken.

Wij managen horizontaal en verticaal met de juiste praktijkervaringen en kennis van zaken. 

ONTWIJK DE PIJNLIJKE BLUNDERS OP TIJD VOORAL NU HET NOG KAN

Bedrijven hebben hun eigen voortgang van dagelijkse zakelijke en op persoonlijke niveau. Geen dag is gelijk. Geen moment hetzelfde. Beslissingen bepalen de voortgang. Men verwacht van de directie, leidinggevenden en management richting en helderheid over de voortgang van de onderneming. 

Dit voor een optimale samenwerking en bewust zijn van het eigen functioneren en optimaliseren van de kwaliteiten van/voor het bedrijf.  Het team is belangrijker dan ooit. Het aansturen van de kwaliteiten van het personeel is een sterk proces voor iedereen om te willen slagen.

Het personeel actief als eigen werkgever van de baan is motivatie zonder grenzen maar met te behalen rendement en synergie als doel.  Mensenwerk maakt het bedrijf sterk. De doelgroepen ontmoeten gewenst een organisatie met inhoud en kwaliteit zoals men dat graag wil.

Informatie en advies: www.o-design.nl – Aat Oosterhof – 06 1500 5162

Wij werken achter de schermen management
O-design Tarieven Niet de goedkoopste maar wel de meest voordelige
Uw SMS