Select Page

Wat is uw Corporate Story

Waar zijn we geweest? Waar zijn we nu? Waar gaan we naar toe?

BOEIEND VERHAAL

Het bedrijfsverhaal met unieke eigenschappen, dynamisch team, perfecte producten en positieve bedrijfsidentiteit zijn de actieve en actuele middelen om het bedrijf te laten onderscheiden.

Boeiend en taal van deze tijd is de gewenste communicatie van nu.

DYNAMISCHE COMMUNICATIE

Laat het publiek weten welke unieke eigenschappen het bedrijf in huis heeft en presenteer deze op professionele overtuigende wijze. Communiceer met uw doelgroepen en informeer de nieuwe klanten vanuit de actuele bedrijfsdynamiek.

OPTIMAAL BEREIK

Geen saaie varhalen maar licht juist de kwaliteiten in boeiend geschreven verhalen toe.

Een bedrijfswebsite heeft meer te bieden dan de service en producten. De site met Sociale Media integraties heeft een enorm bereik. Maak hiervan bewust gebruik.

Wij schrijven boeiende en actueel dynamische teksten – verhalen van en over uw bedrijf. Uiteraard in goed overleg. Perfect voor zowel digitaal (website – sociale media) en analoog (drukwerk).

O-design is ervaren schrijver van pakkende teksten voor bedrijven, organisaties en instellingen. De kunst van schrijven is het bedrijf in verhalende boeiende vorm in de taal van deze tijd aan te bieden. Uw bedrijfsinformatie lezen als een boek is connectie met het publiek. Het maakt een groots verschil.

Wij zorgen voor uw goed geschreven teksten.*

*onder bepaalde voorwaarden

Wij informeren vrijblijvend en ontmoeten u graag.

O-designers sinds 2005 – Aat Oosterhof

telefoon 0592 346562 – mobiel 06 15005162

Content schrijven voor bedrijven
Uw SMS