Select Page

Spreken is goud Zwijgen is zilver

Maak succes bespreekbaar

DAGELIJKSE COMMUNICATIE VOOR OPTIMAAL SAMENWERKEN

Het gewenste rendement is te behalen als men weet waar de functionele verantwoordelijkheden liggen.
Aannames zijn dodelijk en zullen nooit positief vervolg krijgen. Juist van uit deze zwakte ontstaan wrijvingen, meningsverschillen en uiteindelijk negatieve resultaten.

DE KUNST VAN OVERLEG IS ELKAAR BEGRIJPEND VERSTAAN

Succes is de ultieme drijfveer voor iedereen. Zakelijk succes is natuurlijk iets wat we allemaal willen.
Het spreken en overleggen is de basis van maximale communicatie en als deze aan de gewenste doeleinden voldoet dan is succes te realiseren. Kennis van zaken en weten waar de competenties liggen geven en bieden ruimte voor TEAM-SUCCES. Spreek je uit en laat iedereen weten waar het beter kan.

POSITIEBEPALEND MET ERKENNING

Vanuit enkele recente ervaringen valt het op dat het team weet waar de competenties liggen en waar de samenwerk momenten actief en actueel zouden moeten zijn dan is het optimaal functioneren niets meer dan een Team sport met heldere en duidelijke taal. Durf te begrijpen en weet wat er verwacht wordt.

IK WIST NIET DAT DAT DE GEVOLGEN WAREN...

Pijnlijke uitspraak, maar gelukkig wel uitgesproken. Durven spreken ook al is het niet correct maakt samenwerken weer rationeel mogelijk. Uit angst of schaamte niets zeggen met als gevolg dat tijdens het ontwikkelproces uiteindelijk er fouten zijn gemaakt…..zonde en verloren tijd is niet meer in te halen.
MENS – SPREEK JE UIT IN HET BELANG VAN HET TEAM.

U heeft wensen, vragen en specifieke eisen? Laat het ons weten. Neem contact op. Wij adviseren en realiseren professioneel. •  Aat Oosterhof  •   Mobiel 06 1500 5162 •  O-designers sinds 2005

Synergie actief mensenwerk
Services voor bedrijven
Plan van aanpak
O-design Tarieven Niet de goedkoopste maar wel de meest voordelige
Uw SMS