Select Page

Zelfreflectie de persoonlijke basis

Weten wie je kunt – mag – moet zijn

WEET WIE JE BENT

Het begint altijd bij jezelf als je daar bewust van bent. Kritiek op een ander is meestal onbegrip of onbekend van jezelf. Is dit de manier om te ontmoeten? Is dit de beste waarde voor overleg? Hoe ziet de andere partij mijn persoon? Ben ik mijn bedrijf optimaal aan het presenteren? Begin bij het begin wees daar bewust van.
Ongeacht de situaties en actueel theater blijf jezelf onder alle omstandigheden.

SPIEGEL OP DE ZIJKANT

Het is lastig om mensen voor de eerste keer te ontmoeten. Maar ook direct weer een gewenste uitdaging. Laten zien wie je bent en wat je kunt binnen nette en professionele omgangsvormen. Open positie met heldere communicatie voor optimale ontmoeting. Dit kan de aanzet zijn voor een langere en duurzame samenwerking alleen is dit niet genoeg. Er is meer voor nodig voor het vereiste menselijke inzicht.

ONTMOET DE ONTMOETING

Spel van momenten en omstandigheden bieden en geven ruimte voor het menselijke binnen omgangsvormen. Blijf open alert voor de signalen van de tegenpartij en hun niveau van communicatie. Begrijpen en begrepen worden is de inzet van overleg en vervolg afspraken. Iedereen is anders en persoonlijke en zakelijke ervaringen bepalen de mens vandaag. Gebruik eigen antennes voor maximaal begrip en voel het emotioneel aan.

WIJ ZIJN ALLEMAAL IEMAND ANDERS GEWEEST

Zoals het vandaag is gisteren nooit geweest. Met momenten, omgangsvormen en taal van deze tijd is het toneel van de mensenmens. Weet wie je bent om iemand te kunnen zijn.

U heeft wensen, vragen en specifieke eisen? Laat het ons weten.
Neem contact op. Wij adviseren en realiseren professioneel.

•  Aat Oosterhof •  Mobiel 06 1500 5162

Dynamisch Team Werkt
Kennis Management
Ruimte voor nieuwe klanten
Intermediair voor bedrijven
Uw SMS