Select Page

Interpretaties

naar eigen inhoud en vermogen

HOT NEWS MAART 2024

Google Algorithm Update

ACTUELE KENNIS VAN ZAKEN IS NOODZAAK

Google heeft het algoritme per maart 2024 compleet aangepast op Ai – Artificial Intelligence – Kunstmatige Intelligentie en dat met grote gevolgen voor de huidige en actieve kennis van zaken. 

De bekende Keywords – Sleutelwoorden en de SEO – zoekmachineoptimalisatie programma’s werken niet meer en dat met grote gevolgen. Dit is slechts het begin van de complete digitale landverschuivingen die we allemaal zullen ontmoeten.

WAT BETEKENT DIT VOOR DE ORGANISATIE

Mee- en doorontwikkelen met actuele en digitale eisen van Google en de functionele eisen om mee te kunnen groeien. Stilstand is achteruitgang en dit negeren is de bekende strop om de nek van ondernemers, werknemers en samenwerkende bedrijven. Ondernemers pak deze kansen aan om vooral toekomstgericht voort te blijven bestaan. Uitstel is afstel met alle negatieve gevolgen die als verloren tijd zal worden afgeschreven. Hier is geen voordeel meer te behalen. Afgeschreven?   

WAAR MOETEN WIJ AAN VOLDOEN EN WAT MOET ER VERANDEREN

Dat is de gezonde en geplaatste vraag. Is de kennis in huis om deze vernieuwingen rationeel aan te kunnen passen en op welke wijze optimaal te laten functioneren. Daar zitten veel haken en ogen aan  om gezond en verstandig de organisatie en personeel vakkundig en inhoudelijk optimaal voor te lichten en duidelijk te maken waar de competenties komen te liggen. Duidelijke en heldere afspraken.

O-DESIGN UW ERVAREN Ai ADVISEUR

Feiten, kennis en wetenschap is de inhoud van een professioneel adviseur binnen actuele Ai veranderingen en toepassingen voor maximale verwerking van kennis en de wetenschap die voor ondernemers belangrijk zijn. Ai is toch de werkzaamheden ontnemende nieuwe digitale trend. Plug & Play met Ai? Vergeet het svp zo snel mogelijk. Originele teksten, beeldmaterialen en menselijke wijsheid is de basis van het complete proces. DE geschreven basis moet ORIGINEEL zijn voor Google Ai Algoritme. Ik kan hier een helder en specifiek voorbeeld laten zien…..het is maatwerk.

Artificial Intelligence voor uw organisatie?

Informatie en advies: www.o-design.nl – Aat Oosterhof – M 06 1500 5162

NEEM VANDAAG CONTACT OP
Aat Oosterhof M 06 1500 5162

Marketing – Websites – Sociale Media – Teksten – Promotie – Reclame

• Maart 2024 Google Algorithm Upgrade •

Aanpassingen van website-webshop is noodzaak

Origineel geschreven teksten zijn noodzaak

Unhelpful content – Parasite SEO

Aat Oosterhof AI-deskundige

Neem altijd contact op voor uitgebreide informatie en mogelijkheden

Veel toepassingsmogelijkheden  maar welke zijn voor het bedrijf noodzakelijk

Artificial Intelligence Words Kunstmatige Intelligentie Woorden
Website teksten origineel geschreven. Topprioriteit. Google Maart 2024. Google Algorithm Update met als gevolg dat websites zonder originele teksten niet meer gevonden worden in de ranking en vindbaar

DIVI Specialist • DIVI Deskundige

Uw SMS