Select Page

Plan van aanpak

Optimaal functioneel

Planmatige aanpak voor ondernemingen, markt(en) en doelgroep(en)

BEDRIJFSWEBSITE

Hét digitaal medium voor presentatie van het bedrijf, team, product en service. Optimaal onderhouden site met de juiste kwaliteiten voor optimaal contact.

SOCIAL MEDIA

Social Media integratie binnen de website en campagnes betreffende een nieuw product of service. Ideale combinatie voor optimale presentatie.

GRAFISCH DRUKWERK

De bedrijfsidentiteit in elke vorm van communicatie is een belangrijk onderdeel van het positieve imago. Totale integratie voor de bedrijfsidentiteit.

WEBSITE BEVEILIGING

Voor een betrouwbaar imago is optimale website beveiliging noodzakelijk. Een goed beveiligde website geeft en schept vertrouwen. Niet alleen een SSL-certificaat (groen slot + https) in de url-balk is voldoende. Total Websafe actief.

VIDEO AUDIO

Ultieme bedrijfspresentatie dmv een bedrijfsvideo inclusief audio. Perfecte presentatie van bedrijf en mogelijkheden. Onderscheidend imago versterkend voor een dynamische presentatie. O-design Video Commercials voor bedrijven.

VPS CLOUD HOSTING

Voor optimale website communicatie moeten organisaties een professionele hosting aanbieden.Voor een stabiele website met een snelle laadtijd. Belangrijk voor actieve website bezoekers en acties. Trage website te veel nadelen.

De succesvolle communicatiemix

>

DE ERVARING SPREEKT ALTIJD

De maximale communicatie-mix voor optimaal resultaat is een Plan de Campagne als professioneel maatwerk.
De ontwikkelingen op de markt zijn dagelijks in beweging en constant aan veranderingen onderhevig. Wat vandaag een topper is blijkt morgen later niets meer dan een eenzaam succes. Daar kunnen wij planmatig iets aan toevoegen. Optimale communicatie gericht op de gewenste doelgroep(en). De ervaring spreekt en dat maakt het verschil voor vandaag en toekomst. Uiteraard is uw Plan De Campagne uniek maatwerk en voorzien van actuele noodzakelijkheden.

?

GERICHT AANBIEDEN

Op welke wijze hebben wij onze communicatie uitgevoerd en wat was het uiteindelijke rendement(?) van de actie(s).
Is het de moeite waard om deze acties nogmaals te herhalen of is de keuze voor een nieuwe aanpak gewenst. Momenten van bewuste realiteiten maken veel duidelijk. Vernieuwing gaat altijd gepaard met enige onzekerheid. Maar is wel noodzakelijk. Wij van O-design hebben door de jaren heen een planmatig en praktisch concept ontwikkeld die succesvol is. Veel bedrijven hebben hier hun voordeel uit kunnen halen. Plan van aanpak O-design werkt.

@

ONZE MANIER VAN AANPAK

In goed overleg nemen wij samen de Plan De Campagne door. Corrigeren en optimaliseren waar noodzakelijk. Deze analyse is het startpunt van de planmatige aanpak.
– analyse – toepassingen – middelen – team – tijdsaspect – controle – wekelijks overzicht – regulier overlegrondes – resultaat check – aanpassingen – aanvullen – statistieken – actualiseren – originele huisstijl

A

KWALITEIT EN SUCCES

Succes is gewenst maar valt of staat bij de complete presentatie van het bedrijf, het team en het gewenste imago.
Bewust zijn van deze kwaliteit – kenmerken is onderdeel van het te behalen succes. Het hele bedrijf moet zich hiervan bewust zijn en op deze wijze de onderneming professioneel ondersteunen. De aanname van de telefoon en het tijdig beantwoorden van een e-mail zijn de dagelijkse zaken waar wij aandacht aan moeten besteden. Het eerste contact en ontmoeting zijn altijd de momenten van positieve omarming of juist de negatieve afwijzing. Het ligt heel dicht naast elkaar. Professionele benadering is aan te bevelen. Positieve synergie werkt door in alles.

ARTIFICIAL INTELLIGENCE · KUNSTMATIGE INTELLIGENTIE VOOR ORGANISATIES

SMART DOELSTELLING

BEGIN BIJ HET BEGIN = DOELSTELLING FORMULERING
S = Specifiek
M = Meetbaar
A = Ambitieus
R = Realistisch
T = Tijd begrensd
Binnen 3 maanden: Verhoging van de naamsbekendheid.

DE DOELGROEP[EN]

Elk bedrijf, product, service en kwaliteiten hebben hun specifieke doelgroep(en).
Deze doelgroep(en) zijn perfect te onderscheiden binnen de vele technische mogelijkheden van het internet. Blijf wel origineel binnen de presentatie. Het bedrijfsimago zal er zeker positieve reacties op krijgen.

FINANCIEEL

Optimalisering kost geld en dat is logisch. De juiste tools en het professionele bedrijf kan ook uw onderneming de meest dynamische boost geven om goed gevonden te worden en dat dit web-verkeer rendement zal opleveren. O-design heeft de kennis en ervaring in huis om ook uw PLAN DE CAMPAGNE te activeren.

PLAN VAN AANPAK OPTIMAAL FORMULIER

Teksten Content Schrijven
Dynamisch Team Werkt
O-design Tarieven Niet de goedkoopste maar wel de meest voordelige
Kwaliteit is nooit duur
Uw SMS