Select Page

Knowledge is Power

KENNIS is macht MET INHOUD

Hoe meer we weten, hoe meer invloed we hebben

Scientia potentia est “Francis Bacon”

KENNIS VAN ZAKEN IS HET HELE WERK

Vakspecialisten weten waarover ze het hebben. Dat nemen we aan als een harde waarheid. Geen twijfel mogelijk. Vakvrouwschap en vakmanschap zijn de mensen waarop een organisatie moet kunnen vertrouwen. Heldere taal zonder bedenkingen. Er bestaan een soort mensen die het allemaal wel beter weten, maar nooit verantwoordelijk zijn voor hun ondermijnende gedrag. TV-programma’s worden ermee gevuld. Deze ego artiesten blijken tekort te schieten in alles wat noodzakelijk is om een job professioneel te kunnen presteren. Geen inhoud is de conclusie. En de opdrachtgever dan? 

SPECIFIEK ZAKELIJKE INHOUD VOOR DIVERSE MARKTEN

Een bakker bakt brood. De slager zorgt voor vlees. Groenteboer voor groente en fruit. Ja dat kennen we allemaal wel. Alleen in de huidige digitale tijd zijn er andere specialismen geboren. De computer als tool voor de onderneming. Digitaal management coachen is noodzakelijk om de onderneming enige toekomst te kunnen bieden. Daar schiet de kennis altijd te kort. Eigendunk voor de val is het meest voorkomende faalproces. Men heeft de kennis niet in huis maar, men beseft niet dat dat wel nodig is om te kunnen voortbestaan. FEIT: Ontkenning is dagelijks onderdeel van de kritieken.

MANAGEMENT EN COACHING ZIJN ONDERDEEL VAN ELK MOMENT

Bang zijn voor de digitale wereld is bang zijn voor de eigen persoon die niet doorontwikkeld en het bedrijf niet mee laat groeien met actuele mogelijkheden en toepassingen. Brede vakspecialisten met een diepe zakelijke achtergrond en actuele studies zijn de oplossing voor veel vragen en bedrijven.

Voorkom personele problemen. Stop met aannames. Denk en doe in deze tijd. Begrijp de problemen. Onderzoek de mogelijkheden. Vind de antwoorden. Onderneem actie. Blijf positief. Betrek het Team. 

Wij coachen organisaties tot een actuele en functionele eenheid voor optimale prestaties en gezond ondernemen met een duurzame visie. Laat onkunde en onwetendhetd niet regeren. Kijk maar om je heen waar het allemaal verkeerd gaat. Zowel nationaal als internationaal zitten er te veel mensen op de verkeerde plakken. De arrogantie van dit soort gedrag is pure waanzin en gevaarlijk.

Informatie en advies: www.o-design.nl – Aat Oosterhof – 06 1500 5162

Zelfreflectie De persoonlijke basis
Kwaliteit is nooit duur
Uw SMS