Select Page

Zakelijk stabiel

Noodzakelijk overstappen

O-design betrouwbare Intermediair

Moeilijke tijden vraagt om lastige besluiten

Door de langdurige gevolgen van Corona en idiote Oekraïne oorlog ligt de wereld voor een deel helemaal stil vanwege het niet of lastig te verkrijgen noodzakelijke grondstoffen met als gevolg dat de financiële wereld een totaal andere dagelijkse waarheid is geworden.

Wij hebben er allemaal mee te maken

Het terugbetalen van financiële Overheidssteun hakt er voor veel ondernemers genadeloos in met kans op niet meer te vermijden faillisementen. Energieprijzen zullen de komende jaren kostbaarder zijn met alle daar uit voortkomende problemen en economische terugval. 

Ondernemingen kunnen niet overleven

Voor reclamebureau’s, communicatie bedrijven, media kantoren, website ondernemers en het grafische met drukwerk organisaties zijn de teruglopende orders onvermijdelijk. Ook in deze branches zullen de kleinere en midden ondernemers het waarschijnlijk niet redden. En dan. 

Overstappen naar O-design

Wij hebben alles in huis om te kunnen en willen overleven. Intermediair – Project Management – Interim Management – Hosting – Onderhoud – WordPress bedrijfsthema’s – Ontwerpen – Schrijven originele content – Produceren bedrijfsvideo’s – Product en bedrijfsfotografie – Complete Grafische en drukwerk mogelijkheden en hosten, onderhouden en verhuizen bedrijfs websites van organisaties – ondernemers discreet, betrouwbaar, veilig en compleet. Wij ontwerpen voor haar en hem originele identiteiten om het imago vooral ter ondersteunen en versterken. Google vriendelijk uiteraard.

ONS MOTTO: Wij geven nooit op en dat werkt elke dag – elke week – elke maand – elk jaar weer.

Neem vrijblijvend contact op. Wij adviseren professioneel zakelijk en in overleg kunnen wij snel beoordelen welke zaken als eerste aangepakt moeten worden. Heldere en duidelijke afspraken. Geen verrassingen achteraf en wij maken verslagen van de overlegrondes.

Heldere informatie, advies en een goed gesprek.  •  Aat Oosterhof  •  Mobiel 06 1500 5162

Noodzakelijk overstappen

DIVI Specialist

Intermediair voor bedrijven
Zelfreflectie De persoonlijke basis
Aat Oosterhof Interim Manager
Kennis Management
Uw SMS