Select Page
O-design Nieuws News Actueel

Nieuws & Actueel

Wij maken werk van 2022

WIJ BLIJVEN VERNIEUWEN EN DOORONTWIKKELEN

Het internet en de digitale mogelijkheden blijven constant in beweging en O-design gaat daar in dagelijks mee. Kennis van nu is niets meer dan een onderdeel van de ontwikkeling van het volgende moment. Wij vinden deze technische en digitale functionaliteiten geweldig en studeren met de noodzakelijkheid toepassingen en opwaarderingen mee. De technische en digitale mogelijkheden zijn voor bedrijfswebsites fantastisch als men weet deze correct toe te passen en te activeren.

DE ACTUELE TIJD VRAAGT OM HERSTRUCTURERING EN ONTWIKKELINGEN

De ontwikkelde bedrijfswebsite is alweer enkele jaren actief. De gewone zaken en aanpassingen zijn gedaan en daar blijft het dan ook meestal bij. DAT IS GOED FOUT in onze oprechte mening. DE WEBSITE STAAT ALTIJD CENTRAAL. Als het goed is tenminste. De snelste weg naar het publiek en succes. Wij weten welke functionaliteiten en andere noodzakelijkheden voor bedrijfswebsites toegepast moeten worden om de website succesvol te laten acteren

PROJECT MANAGEMENT EN MENSENWERK

Actuele management studies geven een beter en professioneler inzicht in de dagelijkse realiteit van bedrijven. De kunst van samenwerken is te realiseren. Maar ook hier bestaat er een gouden middenweg voor wederzijds acceptabel resultaat. Positief voor het team en bedrijfsimago. Succes ontstaat van binnenuit.

SOCIALISERING IS GEWENST POSITIEF NOODZAKELIJK

Wij kennen dit bedrijf. Hebben er zaken meegedaan. Komen afspraken na. Zijn altijd correct. Dit schept vertrouwen voor de komende klanten. Wij realiseren positief.

Wij blijven doorontwikkelen

Project Management – Mensenmens
WordPress websites – TOP mogelijkheden
Grafische – Drukwerk – Zakelijke huisstijl
Teksten – Wij schrijven originele teksten voor veel doeleinden
VPS Cloud Hosting – Datasafe
Sociale Media integraties – Direct op de websitepagina
21-eeuwse vaardigheden
Actuele communicatie specifieke doelgroep benadering
Audio – Foto – Video licenties
Fonts-Lettertypen licenties
O-design Origineel ontwerpers

Wij blijven positief doorgaan binnen de vele ontwikkelingen en mogelijkheden. Uiteraard kunnen wij u ook adviseren en realiseren om vooral maar contact te blijven behouden met de doelgroepen en publiek.

Neem contact op voor een goed gesprek. O-design Media Totaal

Aat Oosterhof – M 0615005162

O-design Zelfreflectie
O-design Begrijpen en Begrepen worden
O-design Nieuws en actueel
O-design Grafisch Vormgeven Digitaal
O-design Website Centraal
O-design Marketing Totaal
O-design Duurzaam Samenwerken
O-design Synergie Actief
O-design Hoeveel PK heeft uw bedrijf
O-design Succes stimuleren
O-design Artificial Intelligence Kunstmatige Intelligentie
O-design Spreken is goud Zwijgen is zilver
O-design Voordeel Actie 2022 op nieuwe opdrachten
O-design COOL design
O-design Dynamisch TEAM
O-design Gezonde werknemers
O-design Reputatieschade
O-design Mensendesign
O-design Tarieven. O-design wijsheid Wij zijn niet de goedkoopste maar wél de meest voordelige
O-design Zoekwoorden kannibalisme Wat staat er op uw menu?
O-design Domheid creëert chaos
O-design Strategie 2022
O-design Ondernemers informeren
O-design Business Bureau
O-design WordPress TOP-10
O-design Specialisme voor succes
O-design Fonts en Lettertypen
O-design UNIEK Bedrijfseigen Thema
O-design Aat Oosterhof Interim Manager
O-design Adviesbureau voor WordPress website ontwikkeling
O-design Aanpassen is overleven 2022
O-design Toekomst 2022
O-design Corona Voordeel Actie 2022
O-design - PHP Protectie DataBase Safe 2022
O-design - Covid Corona dubbel gevaccineerd en helemaal gezond
O-design - Corona Voordeel Actie
O-desaign - Synergie Plezier werkt door
O-design WordPress Websites beveiliging NU
O-design Doelstelling 2022
O-design Anno 2022 Welkom
O-design Synergie 2022
O-design Interim Manager 2022
O-design Wat is uw Corporate Story
O-design Content - Als schrijven niet uw ding is
O-design Intermediair Management - Overstappen Communicatieburo
O-design WordPress Websites Optimalisaties
Tekstservices voor bedrijven
Gezond Voordeel 2021
Blijf zichtbaar Vooral NU
Zakelijke Keuzes NU
Wordpressservice
21-Eeuwse Vaardigheden
Bit Defender ACTIE
Website Optimalisatie NU
Pro-Beeldbanken
O-design Originele teksten
Google Adwords voor bedrijven
WordpressWeb Actie
Is de bedrijfswebsite toegankelijk voor visueel gehandicapten?
O-designers-2005-2020-Flyer-05April2020-1000
O-design Adviesbureau

Re-start het bedrijf met gezonde visie en motivatie

VPS CLOUD HOSTING

Snelle laadtijd van de website – Website beveiliging – SSL-Certificaat – Groen slotje – HTTPS – VPS Cloud Hosting – Uniek WordPress Thema – Stop Hot Linking – Dynamisch actueel en responsive.. Wij zouden het spijtig vinden dat er geen samenwerking zou kunnen plaatsvinden omdat er vragen en onduidelijkheden zijn of bestaan. Neem vrijblijvend contact op.

SSL-CERTIFICATEN EN HTTPS WEBSITES

Een onbeveiligde website zal ALTIJD voor diverse onoverkomelijke problemen zorgen. Google melding – ONVEILIGE WEBSITE op het scherm. FOUTE BOEL. Website bezoekers zullen sneller uw website verlaten. ONBETROUWBARE WEBSITE.
O-design Media | Website beveiliging – PROSAFE | Server | Internetverbinding | Website – PRIVACYWET is daar onderdeel van.

Weet u wat u moet doen om de website optimaal te beveiligen?

VOLDOET DE WEBSITE NOG AAN DE HUIDIGE EISEN?

De website is enkele jaren actief op het internet. Onderhoud heeft onregelmatig plaatsgevonden. Enkele bestanden zijn deels ge-update. Bepaalde vormen van teksten zijn  aangepast. Foto’s en illustraties nog steeds hetzelfde. Productfoto’s en omschrijvingen idem. Front van het bedrijf en entree gelijk als bij de opening. Actualiteiten ontbreken op de homepage. Zwaar gedateerde website-uitstraling. Vergeten functionaliteiten en Sociale Media.

DIT MOET EN KAN ECHT VEEL BETER. Door de groei van het mobiele internet worden er steeds meer websites bezocht op smartphones of tablets. Één van de oorzaken hierdoor is dat steeds vaker e-mails gelezen en opgevolgd worden vanaf een smartphone of tablet. Is de website dynamisch en is de site-uitstraling nog actueel?

~

WEBSITE BEVEILIGING

VOORKOMEN IS ALTIJD BETER DAN BETALEN. Website beveiliging is een relatieve kleine investering om uw website en computer(s) te beveiligen. O-DESIGN HOSTING IS GECERTIFICEERD. Uw website onder beveiligde hosting ligt binnen uw bereik. Actueel en professioneel. En in ieder geval goedkoper dan herstel van computer en website. Kostbare  investeringen. Negatieve energie. FEIT EN VOORLICHTING.  Dat men niet op de hoogte is van de mogelijke criminele activiteiten wil dat nog niet zeggen dat het wel of niet actief is. Op de bedrijfssite wel te verstaan. De slechtste ervaring in deze is dat de site gehackt is en herstel plaats moet vinden. De ellende en persoonlijk verwijt zijn opeens actief…. Sorry is geen optie meer als het voortbestaan van de organisatie op het spel staat…. Pijnlijke ervaring met diepe financiële gevolgen.

GEEN SITE ZONDER SSL-CERTIFICAAT

WAT IS SSL EN IS HET NOODZAKELIJK? SSL wordt wereldwijd door miljoenen websites actief en gebruikt voor actuele beveiliging van de internetverbinding, online aankopen, financiële transacties of het versturen van persoonsgegevens. Hierdoor zal alle informatie tijdens het transport verzekerd blijven en niet leesbaar zijn door derden. Een SSL-Certificaat geeft en biedt vertrouwen. Het is wettelijk verboden om persoonsgebonden informatie, denk aan ID-nummers, BSN, op een niet correct beveiligde website, on-line informatieformulier, weer te geven laat staan de invulmogelijkheid open te laten staan. Deze wettelijke bepalingen zullen strakker worden in de toekomst. U hoeft dit niet af te wachten. U kunt natuurlijk zelf het initiatief nemen om een SSL-Certificaat aan te schaffen en actief te maken. O-design kan u een gepast SSL-Certificaat aanbieden.

UNIEK ORIGINEEL BEDRIJFSEIGEN THEMA

O-design bouwt compleet onder eigen beheer voor ondernemingen, organisaties en instellingen een Responsieve Bedrijfseigen Thema in unieke huisstijl website op maat in WordPress. Puur maatwerk met het imago en gewenste identiteit als hoofdzaak. Denk aan website beveiliging en VPS – Cloud – Hosting – pakket. Met TOP-beveiliging voor website presentatie en intuïtieve klanten benadering. Cybercrime is zwaar onderschat maar uiterst actueel. Belangrijk om uw gegevens – Database – optimaal te beschermen van u en uw klanten. Het compleet herstellen van een gehackte website is veel kostbaarder dan een professionele beveiliging. Voorkomen is nog steeds beter dan herstellen. Wij kunnen bedrijven een SSL-Certificaat als maatwerk aanbieden.
Neem vandaag contact om deze zaken helder te bespreken en concreet te realiseren.

Wij realiseren WordPress websites binnen 7 dagen*

*onder bepaalde voorwaarden
Meer informatie