Select Page

Werken om het
te laten werken

Nieuws & Actueel

Wij maken werk van 2024 – 2025 – 2026 – 2027

HOT NEWS GOOGLE ALGORITHM UPGRADE MAART 2024

Keywords, Zoekwoorden, SEO, zoekmachine optimalisaties, SEO-apps zoals wij het al jaren kennen gaat compleet veranderen. Het laatste nieuws is dat Google algoritmes volledig in dienst stelt van Ai – Artificial Intelligence – Kunstmatige Intelligentie met als gevolg dat zoekmachine – keywords programma’s direct overbodig en verouderd zijn. Google volledig voor Ai functionaliteiten gaat met alle gevolgen voor de totale digitale wereld.

O-DESIGN PAST SGE TOE. Wat is SGE? Neem altijd contact op voor heldere informatie en mogelijkheden.
Aat  M 06 1500 5162

WIJ BLIJVEN VERNIEUWEN EN DOORONTWIKKELEN

Het internet en de digitale mogelijkheden blijven constant in beweging en O-design gaat daar in dagelijks mee. Kennis van nu is niets meer dan een onderdeel van de ontwikkeling van het volgende moment. Wij vinden deze technische en digitale functionaliteiten geweldig en studeren met de noodzakelijkheid toepassingen en opwaarderingen mee. De technische en digitale mogelijkheden zijn voor bedrijfswebsites fantastisch als men weet deze correct toe te passen en te activeren.

DE ACTUELE TIJD VRAAGT OM HERSTRUCTURERING EN ONTWIKKELINGEN

De ontwikkelde bedrijfswebsite is alweer enkele jaren actief. De gewone zaken en aanpassingen zijn gedaan en daar blijft het dan ook meestal bij. DAT IS GOED FOUT in onze oprechte mening. DE WEBSITE STAAT ALTIJD CENTRAAL. Als het goed is tenminste. De snelste weg naar het publiek en succes. Wij weten welke functionaliteiten en andere noodzakelijkheden voor bedrijfswebsites toegepast moeten worden om de website succesvol te laten acteren

PROJECT MANAGEMENT EN MENSENWERK

Actuele management studies geven een beter en professioneler inzicht in de dagelijkse realiteit van bedrijven. De kunst van samenwerken is te realiseren. Maar ook hier bestaat er een gouden middenweg voor wederzijds acceptabel resultaat. Positief voor het team en bedrijfsimago. Succes ontstaat van binnenuit.

SOCIALISERING IS GEWENST POSITIEF NOODZAKELIJK

Wij kennen dit bedrijf. Hebben er zaken meegedaan. Komen afspraken na. Zijn altijd correct. Dit schept vertrouwen voor de komende klanten. Wij realiseren positief.

Wij blijven doorontwikkelen

Wij blijven positief doorgaan binnen de vele ontwikkelingen en mogelijkheden. Uiteraard kunnen wij u ook adviseren en realiseren om vooral maar contact te blijven behouden met de doelgroepen en publiek.

Neem contact op voor een goed gesprek. O-design Media Totaal

Aat Oosterhof – M 0615005162

Kwaliteit bepaalt inhoud Inhoud bepaalt kwaliteit
Intermediair voor bedrijven
Noodzakelijk overstappen door visie
O-design Tarieven Niet de goedkoopste maar wel de meest voordelige
Uw SMS