Select Page
Eerste Hulp bij DIVI EHBD

EERSTE HULP BIJ DIVI EHBD

DIVI Builder gebruiken en toepassen van de vele mogelijkheden vraagt om kennis. Ervaring en inzicht om het gewenste resultaat te realiseren. Dat is het werk van de ervaren vakman met gewenste inzichten binnen de mogelijke kwaliteiten van DIVI en functionele zaken daaromheen. Vol goede moed start men met WordPress en DIVI, maar dat verandert al snel in diepe frustraties, wrijvingen en andere ongewenste negatieve conflicten. Ik maak het erg vaak en te veel mee. Vooral na de tijd moet er gepraat worden.

DIVI MANAGEMENT

Het start zoals altijd met noodzakelijke kennis en inhoud van het personeel. Als de kennis niet aanwezig is begin er dan niet aan. Dit om veel problemen en tijdverlies te voorkomen. Hoogmoed doet pijn.

O-design zorgt voor een professionele aanpak en realisatie volgens afspraak. 

DIVI Management zoals het praktisch toegepast moet worden voor het snel realiseren van de bedrijfswebsite, met de juiste inhoud van de onderneming, product, personeel en volledig onder controle.

DIVI SPECIALIST MET DESKUNDIGE PRAKTIJKERVARING

Management van toegepaste DIVI-zaken is maatwerk om te kunnen slagen binnen de digitale wereld.

Teksten moeten aan alle eisen voldoen – Beeldmaterialen van bedrijf – product – team op perfect niveau – opmaak van de website in huisstijl is pure noodzaak voor optimale presentatie, communicatie en het overtuigen van het publiek van de inhoud van de onderneming.

DIVI ONDERHOUD EN VEILIGHEID

Het moet voor iedereen wel duidelijk zijn dat website beveiliging en onderhoud noodzakelijk zijn voor het optimaal functioneren van de bedrijfswebsite. DATASAFE is noodzaak. O-design heeft professionele beveiliging actief en actueel in huis. Onderhoud is dagelijks nodig om de website goed gevonden te laten worden en maximale presentatie van de kwaliteiten en inhoud van het bedrijf.

DIVI TROUBLES BIJ ONDESKUNDIG GEBRUIK

Regelmatige ontmoetingen met ondernemers en hun frustraties als men zonder enige, of matige, kennis van zaken een DIVI-site wil realiseren. Als de start niet goed is dan volgen de onoplosbare problemen vanzelf is het gegeven feit. Ontmoet dagelijks dat men met een “Kritische Systeemfout” volledig van slag is. Waarom? Waar zit deze fout? Hoe kan ik dat oplossen? Waar moet ik kijken? Wie moet ik bellen? Is er een deskundige in de buurt? O-design lost het DIVI probleem snel en bekwaam op. Neem altijd contact op dan bespreken we het probleem en lossen het snel op. Ook (nog) geen klanten van O-design kunnen bellen. Service neem ik serieus

DIVI Specialist • DIVI Deskundige

Kwaliteit bepaalt inhoud Inhoud bepaalt kwaliteit
zonder inhoud geen mening
Uw SMS