Select Page

Artificial Intelligence

Kunstmatige Intelligentie

SGE

Nieuwsbrief 2024

HOT NEWS
Google Algorithm Upgrade Maart 2024

HOT NEWS: BELANGRIJK NIEUWS VOOR IEDEREEN - MAART 2024

Google Algorithm Upgrade werkt volledig in Artificial Intelligence – Kunstmatige Intelligentie. Dat is voor veel ondernemers een moeilijk te bevatten vooruitgang binnen de digitale technologie.

Toepassingen Keywords – Sleutelwoorden, SEO apps zijn vanaf Maart 2024 totaal verouderd. 

VRAGEN: Moeten wij hier ook aan meewerken? Is dit belangrijk voor onze organisatie? Hebben wij de kennis en mensen in huis? Waar moeten wij aan voldoen? Hoe pakken wij dit aan? EN NU?   

BEWUST ONDERNEMEN MET INHOUD

Digitale wereld is zonder de juiste inhoud niet meer te volgen. Ondernemers die niet de noodzakelijk kennis in huis hebben gaan moeilijke tijden tegemoet. Overleven is meegroeien in een constante ontwikkelende wereld. Dit vraagt aanpassingen, kennis van zaken en de kwaliteiten om professioneel te ondernemen. Mensen haken af, maar realiseren zich niet dat dat juist het begin van het einde is. Ondernemers die wel het lef hebben om te blijven ontwikkelen daar zit de toekomst in voor groeiende en positieve economie. Men kan kiezen voor een constante inhaalslag of voor de vakspecialist die het zijn dagelijkse taak maakt om 100% op de hoogte te zijn en te blijven betreffende actuele digitale ontwikkelingen en functioneel toepassingen van de mogelijkheden.

VAN DEZE TIJD

Voor bedrijven is het niet (meer) te doen om mensen te scholen, trainen en specifieke studies te laten volgen. Simpelweg om het feit dat als men daar nu pas mee begint altijd achter de inhoudelijke actualiteiten aanloopt. Begrijpen en toepassen van digitale functionaliteiten is een kwestie van leren, toepassen, controleren en doorgroeien binnen de actieve, persoonlijke kennis van de functionaris of bekwame vakspecialist. Vakwerk is meer dan actuele ervaring. maar juist het constante vervolg van ontwikkelingen, doorgroei, studies en persoonlijke ambities in kennis, kunde en wetenschap.

FUNCTIONEEL KUNSTMATIGE INTELLIGENTIE TOEPASSEN

Mijn dagelijkse ontmoetingen met ondernemers die bewust zijn van digitale ontwikkelingen met het besef dat men niet optimaal functioneel is, geeft veel ruimte om alsnog door te ontwikkelen. Wees bewust van de eisen en effecten van ontmoetingen om werkbaar te zijn en te blijven. 

FEIT: Domme aannames ontwikkelen slechts duurzame blunders met onherstelbare en negatieve gevolgen. Interpretaties naar eigen inhoud en vermogen zijn zakelijk ongewenst kostbaar.

Artificial Intelligence voor uw organisatie?

Neem vrijblijvend contact op met Aat Oosterhof. Ik neem de tijd om het iedereen duidelijk te maken welke gevolgen en noodzakelijke aanpassingen moeten plaatsvinden. M 06 1500 5162. I
k pas SGE toe volgens Google  Algorithm Upgrade – Maart 2024. Tijdig aanpassen is noodzakelijk. 

Website teksten origineel geschreven. Topprioriteit. Google Maart 2024. Google Algorithm Update met als gevolg dat websites zonder originele teksten niet meer gevonden worden in de ranking en vindbaar
Artificial Intelligence Kunstmatige Intelligentie Basics
Uw SMS