Select Page
Nieuwsbrief

Nieuwsbrief 2024

21e-eeuwse vaardigheden

O-design blijft door ontwikkelen in de huidige digitale tijd.

Zowel analoog als digitaal optimaliseren wij onze kwaliteiten tot actuele vaardigheden met als doel professionele services aan onze klanten.
Als vakspecialist begrijpen wij goed dat ondernemers moeite hebben met de digitale tijd en actuele gevaren. 
De ervaringen en ontwikkelingen bepalen de optimale resultaten van zowel organisatie en rendement. Wij kunnen ondernemers adviseren en voorlichten om tot het gewenste resultaat te komen. Schrijven professionele ondernemersplannen met tijdlijn en kunnen als interim manager dit proces van start tot eind uitvoeren, vastleggen en controleren. 

Wij maken het allemaal mee in de dagelijkse werkzaamheden en persoonlijke momenten.

Het niet zeker weten hoe bepaalde zaken werken en welke invloed ze kunnen hebben op het resultaat en samenwerken binnen en buiten de organisatie. Meestal is dit het gevolg van: Er geen tijd voor hebben, Te weinig personeel, Onderschatten van de gevolgen, Het zal allemaal wel en de inhoudelijke kwaliteiten van het team. Wie is er verantwoordelijk voor als men niet bewust van de werkzame positie en inzicht. Zijn er concrete afspraken gemaakt? Wie is dan de aangewezen persoon binnen de organisatie? Kortom communicatie moet beter en vooral het vastleggen van de de afspraken en functionaliteiten. Zodat iedereen weet waar de taken liggen. Helder en duidelijke visie met positieve uitvoerbare gevolgen. 21e-eeuwse vaardigheden? Wat zijn deze vaardigheden en zijn ze bepalend voor de (nieuwe) manier van zaken doen, communicaties, presentaties, ontmoetingen, uitnodigingen, besluitvaardigheden, toekomstvisies en aan welke eisen moeten wij (in principe allemaal) hieraan optimaal aan voldoen?

Sluitende antwoorden zijn actief gericht op organisaties, bedrijven en instellingen.

Als het goed is. Maatwerk uiteraard want geen bedrijf is gelijk. Wij van O-design vinden professionele kennis pure noodzaak. De snel veranderende digitale wereld vraagt dit dan ook van de specialist. Kennis is macht maar alleen als het optimaal toegepast wordt. Mensen hebben richting nodig en verdienen dat ook. Alleen zijn de keuzes soms niet de juiste.

Enkele belangrijke eigenschappen van nu:

Creativiteit, communicatie, kritisch denken, zelfreguliering, probleemgericht oplossen in denken en handelen, sociale vaardigheden, media kennis, cultureel inzicht, samenwerken, media wijsheid, kennis van zaken, digitale geletterdheid, computer kennis – vaardigheden, ict-inzicht en de wil om door te ontwikkelen is de dynamische en actieve basis van nu. Kennis van ontwerpen, grafisch, drukwerk, foto, video, audio, media en de functionele integraties. 

U heeft zeker vragen wij hebben heldere antwoorden.

Neem contact op voor concrete voorlichting en specifieke informatie.

O-design – Aat Oosterhof 06 15005162

Mensenwerk Management
De gouden middenweg manager
Uw SMS