Select Page

Bescherm belangrijke PHP-DATA

PHP-Protection Pro voor WordPress Websites aanbevolen

O-design DataBase bescherming

PHP – Personal Home Page in 1994 ontwikkeld zorgt er voor dat webservers dynamische webpagina’s kunnen creëren. Erg belangrijk onderdeel voor WordPress websites-webshop.

WORDPRESS PHP BEVEILIGING

De WordPress website optimaal beveiligen is noodzakelijk. Hackers slaan toe en een niet beveiligd PHP-onderdeel van de website is dan een gemakkelijk doelwit. PHP bevat enorm veel website gegevens van uw onderneming. Ook de afgeschermde Data.

ACTUELE TOEPASSINGEN

WordPress technologie blijft zich doorontwikkelen met geweldige specifieke functionaliteiten en mogelijkheden. O-design ontwikkeld dagelijks mee met deze fantastische actuele toepassingen. WordPress website beveiliging is door een belangrijk onderdeel van. PHP-beveiliging, Database Protectie, SSL-certificaten, PC-Mac-Laptop-Mobiel-Smartphone beveiliging en veel meer.

UW BEVEILIGING ONZE ZORG

U heeft vragen, wensen, ideeën, eisen, verzoeken en specifieke zakelijke functionaliteiten. Wij zijn dubbel DATA gevaccineerd en helemaal gezond. PHP-Gevaccineerd tot op het bot.

MEDIA | INTERNET JARGON

Is meestal niet in het Nederlands te vertalen. Heldere uitleg. Neem vrijblijvend contact op en wij informeren. Wij adviseren en realiseren op maat.  Heldere afspraken en gezond overleg voor optimaal en gewenst resultaat.

24 | 7 | 365 Bereikbaar T 0592 346562 • M 06 1500 5162

DIVI Specialist

Ondernemersservices
zonder inhoud geen mening
Intermediair voor bedrijven
Optimalisering content management
Uw SMS