Select Page

Kennis, Feiten, Wetenschap

Synergie en energie

Menselijk rendement

INZICHT EN FUNCTIONELE WETENSCHAP

Waar valt het meeste voordeel uit de mens – team – personeel te halen? Is de realistische vraag voor iedereen. Bij gebrek aan inhoudelijke kennis, praktijkervaring en studies is men al gestopt voor de start en blijft het een moeizaam proces voor de organisatie en het menselijke aspect binnen de normen en waarden van samenwerken. Open ontmoetingen blijkt opeens minder toegankelijk dan dagelijks aangenomen. Daar zit meestal het probleem.

AANNAMES GAAN EEN EIGEN LEVEN LIJDEN

Optimaal functioneren begint bij de top van het bedrijf. Heldere visie voor maximale inzet en motivatie zijn noodzakelijk om te willen slagen met de kwaliteiten van het huis. Mensen hebben moeite met nieuwe ontwikkelingen en de snelle voortgang van de actuele digitale tijd. Terugval naar oude kennis is negatief en moet voorkomen worden. Als mensen in het verleden leven en in de toekomst proberen te denken dan is men altijd elke dag een week te laat. Kennis van zaken is bewuste ervaring in een digitale setting om mee te kunnen op de digitale snelweg. Duidelijke afspraken bieden de gewenste richting binnen zakelijke – menselijke – Team functioneren.

LEEFTIJD IS NIET BEPALEND VOOR FUNCTIONALITEIT

De aanname dat oudere mensen niet meer in de huidige digitale tijd kunnen functioneren is niet waar. Er zijn natuurlijk uitzonderingen maar, dat heeft niets met het bouwjaar te maken maar juist met persoonlijke ontwikkelingen. Digitale ervaring in deze processen zal het functioneren maximaal versnellen en de positie van bedrijf en Team dagelijks optimaliseren om nieuwe klanten te generen. Ervaring in ontmoetingen en samenwerken is bij voorkeur gebaseerd op vertrouwen en menselijke interactie. In welke vorm dan ook….. Ontmoet zoals je zelf……

DE KRACHT VAN INZET EN MOTIVATIE

In het zakenleven is de menselijke kant meestal secundair en scoren primair. Dat blijkt een vergissing te zijn als men een samenwerking voor jaren wil opbouwen. Eerst de mens in alle innemende facetten om vervolgens  een veilige en tweezijdige betrouwbare relatie aan te gaan. Deze basis is gebouwd voor jarenlange investeringen in beide ondernemingen. Ondernemen met de ondernemer is ons motto. En dat werkt goed door binnen de menselijke, persoonlijke en zakelijke relaties. Communicatie is een feest van energie.

Geef en bied ruimte voor open zaken doen om maximaal synergie te activeren.

Klinkt moeilijk, maar is realiseerbaar met de juiste inhoudelijke menselijke kennis.

Neem gerust contact op voor een goed gesprek. Wij nemen de tijd om tot een professioneel besluit te komen.

Wij adviseren en realiseren actuele, overtuigende  kwaliteit.

   Aat Oosterhof.     Mobiel 06 1500 5162

Zelfreflectie De persoonlijke basis
Uw SMS