Select Page

MensenMens Management

De Gouden middenweg Manager

Voorkom uitval door stress, burn-out en ziekteverzuim

MANAGEMENT ZONDER PRECEDENTEN EN VOORKEUREN

Wij hebben het allemaal meegemaakt. De eigen inzet en motivatie ver boven de 100% met positief gevolg en te behalen succes. Daar ga je voor en daar moet enige vorm van erkenning of waardering aan vast zitten…….. Maar dat is niet het geval. Wat overkomt mij nu?

De directe collega heeft een andere overtuiging met minder positieve kanten t.a.v. het uit te voeren werk. Maar wel overtuigende andere kwaliteiten actief in huis. Het inpalmen en naar de mond praten van de leidinggevende of manager. Dit blijkt erg succesvol te zijn is de harde constatering.  Hoe ga je hier mee om? Vraag je jezelf oprecht af. Daar gaat de meerwaarde. Wat een moraal.

ZACHTE OF HARDE CONFRONTATIES MAAKT GEEN VERSCHIL

Geen manager is gelijk. Er zijn de nuchtere en realistische personen die zich niet laten verleiden tot het maken van selectieve keuzes. En managers met een slapper karakter die zich graag laten beïnvloeden door sluwe werknemers. Dat is het moment van negativiteit en andere soorten van disfunctioneren, wrijvingen, mindere prestaties en uiteindelijk gaat het ten koste van de gehele organisatie, omzet en rendement. Bewust of onbewust dit zijn de grootse blunders die managers kunnen begaan. Domme mensen maken domme fouten met diepe en kostbare gevolgen. 

DE INVLOED VAN HET CREËREN VAN PRECEDENTEN EN VOORKEUREN

Kwaliteit van inzet en motivatie leiden hier erg onder. De manager die zich laat misleiden door dit soort ongewenst grensoverschrijdend gedrag zal nooit als baas of leider gezien of geaccepteerd worden. Slap gedrag zorgt voor negatieve houdingen en mindere prestaties van het personeel gevolgd door personeelsverloop en andere kostbare en ongewenste aanpassingen binnen de organisatie. Elk normaal gezond mens wil gewaardeerd worden op passend niveau. Zinvolle inzet met positief gevolg voor de onderneming als resultaat. Voorkeuren kent uitsluitend blunders zonder grenzen.

Voorkom uitval door stress, burn-out en ziekteverzuim. Duurzaam samenwerken begint altijd bij…..

Informatie en advies: www.o-design.nl – Aat Oosterhof – 06 1500 5162

DIVI Specialist

Aat Oosterhof Interim Manager
Kwaliteit is nooit duur
24-7-365 Support voor bedrijven
Intermediair voor bedrijven
Dynamisch Team Werkt
Zelfreflectie De persoonlijke basis
Uw SMS