Select Page

UW COMPLETE WORDPRESS WEBSITE

Inclusief TOP-Hosting – voor bedrijfswebsites een gewenste aanbeveling. Wij verzorgen de complete website – hosting – e-mail hosting – website beveiliging en alle updates en upgrades van de website en actieve WordPress Plugins. Met zoekmachine optimalisatie op de webpagina inclusief sleutelwoorden – Keywords van de betreffende website pagina. Top-functionaliteit.

Nu met 3 MAANDEN GRATIS HOSTING EN WEBSITE ONDERHOUD*
Voorwaarden: Wij gaan een contract aan voor minimaal 12 maanden. Bij akkoord van de offerte aanbetaling van 50%. Na ontvangst van deze 50% aanbetaling gaan we direct aan het werk. Niet eerder en niet later.

ONZE AANVULLENDE SERVICES

O-design – Wij zijn een gecertificeerd webdesign – communicatie – grafisch bureau met praktische ervaring.
Deze inkijk maakt het realisatie proces een stuk eenvoudiger omdat wij precies weten welke zaken noodzakelijk zijn en welke functionaliteiten een website kunnen optimaliseren.
Daarnaast verzorgen wij: Grafisch en Drukwerk – Schrijven professionele teksten voor bedrijf en produkt.
Maken Hoge Resolutie foto’s van bedrijf, team, produkt –  Ondersteunen en activeren Social Media Acties.
En alle mogelijke bedrijfsspecifieke presentaties e.d.

SERVICE EN AFTER SERVICES

In overleg blijven wij na oplevering van de website op de achtergrond meekijken met de ontwikkelingen van de website en alle zaken door omheen. Hosting en E-mail Hosting controleren wij elke dag op eventuele problemen.
Zijn er problemen van de bedrijfskant laat het dan zsm weten. Wij grijpen direct in. Voor alle duidelijkheid dit is slechts een beperkte weergave van onze mogelijkheden. Wij leveren uitsluitend maatwerk voor organisaties en ondernemingen. Vakwerk = Maatwerk voor een succesvolle bedrijfswebsite.

UW VRAAG OF VRAGEN

Voor een persoonlijk onderhoud maakt u een afspraak met ons. Onder het genot van een kop koffie gaan we in gesprek.

T 0592 346562 – M 0615005162

Uw SMS