Select Page
Struisvogelpolitiek. Actuele realiteit. De actuele waarheid onder ogen zien is de eigen leugens ontmoeten.

Struisvogelpolitiek

De actuele waarheid onder ogen zien is de eigen leugens ontmoeten.

IS ER IETS AAN DE HAND? MAAR TOCH NIET BIJ ONS?

De  nuchtere realiteit is meestal keihard en daar moet je dan maar weten mee om te gaan. Het is helaas een hard gegeven als mensen feitelijke onwaarheden uitspreken en vervolgens gaat dit negatieve bericht een eigen leven leiden ze niet (meer) verantwoordelijk zijn voor de effecten en financiële gevolgen daarvan. Vreemd gedrag van nogal domme mensen. Men moet wettelijk weten dat je niet zomaar onwaarheden over andere mensen kunt zeggen. Smaad en laster, kwaadsprekerij en negativiteit zonder verantwoording?

WIE MAKEN ZICH SCHULDIG IN DIT SOORT WANGEDRAG

Vaak is het een schaduw uit het verleden. Iemand op de emotionele staart gestaan? of is het persoonlijke rancune binnen een geschil of omgeving. De realiteit is toch heel anders dan de wereld die men probeert aan te meten. Maar een negatief beeld geschetst door anderen daar valt niet veel meer aan te veranderen is de ervaring. De mensen persoonlijk aanspreken lukt niet vanwege vluchtgedrag of juist struisvogelpolitiek.

De kop in het zand steken en hopen dat het over zal waaien. Er is teveel kapot gemaakt. Vergeet  het maar

WELKE PERSOONLIJKE REALITEIT IS SCHULDIG AAN DEZE POLITIEK

De actuele waarheid onder ogen zien is de eigen leugens ontmoeten. Stappen terug in de tijd en de ontwijkende verantwoordelijkheden maken van dit soort mensen niets meer dan een soort van struisvogels binnen hun eigen domme bubbel. Verantwoordelijkheid, respect, fatsoen, normen, waarden, eigenwaarde, moraal maken plaats voor het gedrag van huichelaars en andere domme afgunstige mensen. Denk toch eens na wat de gevolgen zijn.

WELKE WAARHEID IS ECHT? OF ZIT HET TOCH ANDERS IN ELKAAR

Voor de buitenwereld is dit negatieve gedrag vaak een vreemde ontmoeting met mensen die je feitelijk niet of nooit ontmoet hebt. Men is gevoelig voor dit soort info. Blijkt uit opeens andere lichaamstaal.

Kom ze bijna elke dag tegen. Deze hypocriete domme struisvogels.

Realiteit zit echt anders in elkaar. Wij weten het precies..

Er voor wegkruipen is zinloos maar geeft het nivo exact aan: Low-life.

Wij hebben natuurlijk veel meer te bieden dan deze politiek.

Neem altijd contact op. Wij adviseren en realiseren professioneel sinds 2005.

O-design Ondernemend Voorstel