Select Page
O-design Websafe Mobile

SSL-Certificaten | HTTPS-Veilige websites 

WordPress Website beveiliging

WAT IS HTTPS?

HTTPS staat voor Hypertext Transfer Protocol Secure. Het is een protocol dat wordt gebruikt voor veilige internetverbinding tussen een computernetwerk, zoals het internet. De internet-communicatie via HTTPS wordt gecodeerd tussen de cliënt en de server. Niemand kan aan de betreffende gegevens komen. Onbereikbaar voor derden. Complete afscherming voor een optimaal beveiligde verbinding. PURE NOODZAAK EN GEWENST DOOR GOOGLE.

WAT IS SSL?

SSL = Secure Socket Layer. Een beveiligde verbinding tussen iedereen die de website-webshop bezoekt en een online informatieformulier invult. Deze versleutelde cryptografische protocollen zijn optimaal veilig. Een SSL Certificaat is wettelijk verplicht voor elke website en zal door Google gecontroleerd worden. Een veilig gevoel voor de websitebezoeker en het vertrouwen van de website. O-DESIGN HEEFT ACTUELE OPTIMALE BEVEILIGING ACTIEF.

OOK VOOR UW ONDERNEMING

AUTHENTICATION – Veiligheid controleren van de site. Betekenis van het slotje in de browser = Veilige website.
DATA INTEGRITY – Is deze website legaal. Als men persoonlijke zaken online invult dan moet men wel zeker zijn van de website. Dat er tijdens en na het invulproces niet met de gegevens geknoeid kan worden. ENCRYPTIE – Beveiliging van de internetverbinding tussen de cliënt en de server. Niemand kan meelezen. Belangrijk voor websites – webshops.

LEGAL PAGES

Internationale Wettelijke Website pagina’s voor websites. Een simpele Disclaimer is niet meer voldoende volgens de actueel geldende wettelijke bepalingen.
INTERNATIONAL LEGAL PAGES
Anti Spam Policy
Copyright Notice
DMCA Compliance
Earnings Disclaimer
FTC Compliance
Medical Disclaimer
Privacy Policy
Social Media Disclaimer
Terms and Conditions

VERPLICHT VOOR ELKE PROFESSIONELE WEBSITE

WORDPRESS SECURITY PLUGINS

CMS WordPress is het meest toegepaste Content Management Systeem van NU. Geweldig systeem met toenemende groei in functionele toepassingen en beveiliging plugins.
O-design heeft een selecte keuze gemaakt binnen het enorme Security aanbod. Ook hier is: Alle waar is naar zijn geld een uitgesproken feit. De Gratis plugins hebben niet de inhoud en kwaliteit tov. de PRO-versie. Logisch feit met gevolgen en bepalende keuzes.

OPTIMALE BEVEILIGING VAN SERVER | INTERNETVERBINDING | WEBSITE.

O-DESIGN WEBSERVICE

Een professionele website is een vereiste om het bedrijf, product of dienst waardig te presenteren.
Website-onderhoud is net zo belangrijk als de website zelf.

Website bezoekers willen een actuele website ontmoeten en het artikel of dienst vinden en aanschaffen.
Onderschat dit niet. Men maakt keuzes vanuit huis en doorklikken is een kwestie van 5 seconden. Dynamisch en actueel zijn de vereisten van elk moment van de dag.

O-DESIGN WEBSERVICE EN WEBBEVEILIGING VOOR EEN PROFESSIONELE WEBSITE.

O-DESIGN MEDIA WEBSITE BEVEILIGING

ONDERNEMERS STEL HET BEVEILIGEN VAN DE BEDRIJFS WEBSITE NIET (MEER) UIT. Hackers zijn 24/7/365 actief en ontzien geen enkele website.
WIST U DAT ER SPECIALE PLUGINS NORMAAL VERKRIJGBAAR ZIJN DIE EXACT WEERGEVEN OF UW WEBSITE WEL | NIET CORRECT BEVEILIGD IS.
U kunt zich zorgen maken maar u kunt ook actief de website op professioneel nivo beveiligen. O-DESIGN heeft de complete route in huis. Voor elke onderneming met een CMS WordPress website.* *Nog geen WordPress website. Wij bouwen binnen 7 dagen uw website compleet onder eigen beheer en integreren dan direct de O-DESIGN WEBSAFE functionaliteiten. O-DESIGN HOSTING INCLUSIEF SSL-CERTIFICAAT. ONS ADVIES IS HELDER EN DUIDELIJK. STEL HET NIET MEER UIT.

Telefoon 0592 346562 | Mobiel 06 15005162

WEBSAFE | CONTACT FORMULIER