Select Page
O-design Stop Hot Linking NU

SSL-Certificaten

Wettelijk veilig aanbevolen • Betrouwbaar en positief imago
Google strikt noodzakelijk • O-Design Hosting inclusief

WAT IS SSL EN IS HET NOODZAKELIJK?

SSL wordt wereldwijd door miljoenen websites actief en bewust gebruikt voor de meest actuele beveiliging van de internetverbinding, online aankopen, financiële transacties of het versturen van persoonsgegevens. Hierdoor zal de informatie tijdens het transport verzekerd vertrouwelijk blijven en zeker niet leesbaar zijn door derden.

Een SSL-Certificaat geeft en biedt vertrouwen.
Het is zelfs verboden om persoonsgebonden informatie, denk aan ID-nummers, BSN, op een niet correct beveiligde website, on-line informatieformulier, weer te geven en laat staan om de invulmogelijkheid actief te maken.

Deze wettelijke bepalingen zullen strakker worden in de toekomst.
U hoeft dit niet af te wachten. U kunt natuurlijk zelf het initiatief nemen om een SSL-Certificaat aan te schaffen en actief te maken. O-design kan u een gepast SSL-Certificaat aanbieden.

Hoger in Google door https (veilig) voor de (url) domeinnaam.

ONLINE BEVEILIGING WETTELIJKE EISEN

De Wet bescherming persoonsgegevens – Wbp – geeft weer dat het verplicht is om het verzenden van persoonsgegevens via internet te beveiligen. Helaas gebeurt dat nog veel te vaak niet. Het lijkt wel of men deze gevaren blijft ontkennen. De gevolgen voor de slachtoffers van internetfraude kunnen enorm groot zijn. Criminelen achterhalen via betrouwbaar lijkende websites, creditcard – informatie en/of andere persoonlijke gegevens en gaan op naam van de gestolen identiteit vervolgens financiële verplichtingen aan. BESCHERM UW BEDRIJF TEGEN DEZE PRAKTIJKEN. DIT IS EEN POSITIEVE WAARSCHUWING.De Nederlandse overheid erkent dit probleem. Het College Bescherming Persoonsgegevens – CBP – adviseert daarom om gebruik te maken van een SSL Certificaat. O-DESIGN voor een SSL-Certificaat op maat.

SSL CERTIFICAAT BIEDT VERTROUWEN

Een SSL Certificaat is bovendien enorm belangrijk voor de eigen identiteit van de website. Het geeft vertrouwen voor diegenen die weten wat SSL kan betekenen. Bezoekers van de website weten nu dat er veilig met hun persoonsgegevens wordt omgegaan en ongewenste personen dit niet (meer) kunnen volgen. Door het certificaat weten ze bovendien dat de gegevens alleen bij de eigenaar terecht komen. Ook het belang van een gerenommeerd merk, dat bekend staat om gedegen validatie en door grote bedrijven wordt gebruikt, mag nooit worden onderschat. Door een bekende naam en een SSL-Certificaat zullen nieuwe en bestaande bezoekers of klanten de site en organisatie sneller kunnen en willen vertrouwen.

Vertrouwen en betrouwbaarheid ze liggen naast elkaar binnen de emotie van iedereen. Het zal moeten kunnen….maar als het verkeerd gaat…dan is….het kwaad reeds geschied en de brokken voor het oprapen.

Uithuilen en opnieuw beginnen ……het is uw keuze ……het hoeft zeker niet ……maar…….aan u het besluit…wel of niet veilig…

~

SSL IS EEN WETTELIJKE EIS

In de huidige wet staat dat het verplicht is om het verzenden van persoonsgegevens via internet te beveiligen. Het advies van het CBP – College Bescherming Persoonsgegevens is dan ook dat het noodzakelijk is om gebruik te maken van een professioneel SSL Certificaat. WAT IS DE BETEKENIS VAN SSL. SSL = Secure Socket Layer. De derde versie van SSL stond aan de basis van het Transport Layer Security – TLS -, de huidige uitvoering van SSL. Maar de noemer SSL wordt gebruikt als het gaat om het beveiligen van de complete internetverbinding.

Het is crimineel als men de eigen website niet aan de actuele beveiligingseisen laat voldoen.
Cybercrime het is actiever dan men wil aannemen. Maar u kunt het nog veranderen. Stel het niet uit tot dat het te laat is. De kosten die men dan moet maken om volledig herstel te realiseren zijn diepgaand.
EN realiseer goed dat als een hacker éénmaal binnen is is de computer in zijn geheel verloren. De digitale deur staat compleet open op de harde schijf. Alle gegevens zijn toegankelijk. OOK DE INLOGGEGEVENS VAN UW FINANCIËLE INSTELLINGEN…..EN………..

Beveilig uw digitale gegevens op professionele wijze. SSL-Certificaat is een onderdeel van dit noodzakelijke besluit

O-design Slim bezig
O-design Kwaliteit is nooit duur
O-design - PHP Protectie DataBase Safe 2022
O-design Nieuwsbrief April 2022