Select Page
O-design Responsive Web Design

Responsive thema

Ontwikkelen vanuit de content van de website
Optimale weergave op schermen

VOLLEDIG RESPONSIVE ONTWERP

De actuele website met responsive thema heeft alle technische voordelen van deze tijd. Wij ontwikkelen thema’s die compleet responsive zijn. Optimale weergave op alle apparaten en formaten van de betreffende beeldschermen.
– Normale PC | computer
– Mac computer | Apple
– Tablets | oa. iPad | Samsung
– Smartphones | oa. iPhone | Samsung
– Geschikte smartwatches | iWatch
– Smart TV
Tijdens de ontwikkeling van het nieuwe Bedrijfs Thema worden deze facetten direct hierin verwerkt.
Het thema bevat de functionaliteiten van alle responsive eigenschappen in één dynamisch ontwerp.

GEEN EXTRA AANPASSINGEN NOODZAKELIJK

OPTIMALE WEBPRESENTATIE

De totale opmaak van de nieuwe website is een éénmalige proces. Het realiseren van een aparte mobiele website is niet meer nodig. Een stuk voordeliger en de gewenste presentatie is in de bepaalde kenmerkende bedrijfshuisstijl.
Deze uitvoering is beter en vooral een heel stuk sneller in bewerking en onderhoud. Een geoptimaliseerde website, in alle uitvoeringen, is gewenst en noodzakelijk voor een professionele web-presentatie. Onderhoud is noodzakelijk.

O-DESIGN | RESPONSIVE OPTIMALISATIE VOOR WORDPRESS WEBSITES

MOBIELE OPTIMALISATIE

Mobiele presentatie en communicatie zal in de toekomst alleen maar toenemen. De ontwikkelingen en functionaliteiten van de actuele smartphones en tablets zijn super dynamisch. De flexibele website moet op deze mobiele snelweg mee kunnen om onderdeel van het proces te zijn en te blijven. De werkplek bijvoorbeeld is niet meer plaatsgebonden maar juist daar waar het noodzakelijk is. Bij de klant bijvoorbeeld om snel de aanpassingen en correcties uit te voeren. De bedrijfswagen als mobiel kantoor. Het is mogelijk en soms ook gewenst als snelle service noodzakelijk en gewenst is.

MOBIEL EN RESPONSIVE ZIJN DE DYNAMISCHE FACTOREN TOT SUCCES

SOCIAL MEDIA | SMARTPHONES

Het mobiele gebruik van het internet is het normale desktop gebruik al lang voorbij gegroeid. De mobiele zoekopdrachten bij Google is enorm toegenomen in 2021 – 2022. Dat responsieve websites met deze trend mee moeten groeien is dan ook geen verrassing. Elke onderneming moet een actuele en dynamische website actief op het internet hebben om vooral mee te kunnen met de huidige snel veranderende technologische voorkeuren van de markt.
Begin vandaag voor het succes van morgen.

O-DESIGN UW PARTNER IN ACTUELE RATIONALITEIT

RESPONSIVE ACTIONS FORMULIER

O-design Website Centraal
O-design Kwaliteit is nooit duur
O-design Succes Stimuleren
O-design OndernemersServices
O-design Tarieven. O-design wijsheid Wij zijn niet de goedkoopste maar wél de meest voordelige
O-design Strategie 2022 Actief