Select Page
O-design Reputatieschade

Reputatieschade

Er zijn en worden leugens verteld
Grensoverschrijdend ongewenst gedrag

WAAROM EN WAT ZIJN DE GEVOLGEN - Achterbaksheid en leugens.

Als positieve oprechte ondernemer kom je veel ongewenste zaken tegen. Negatieve meningen, gebaseerd op jaloezie, afgunst, kift, wraak, animositeit, haat, wrok, slechte verliezer, etc. zijn enkele immorele motivaties. Deze negatieve berichtgeving en leugens ontstaat binnen een kleine kring met simpele aanhang. Wat voor soort mensen zijn dat? Wat is hun beperking?  Pure egoïsme? Gewoon DOM, of gunt men het succes niet waar je voor studeert, investeert, werkt en vecht met positief gevolg. Geen 24 uur mentaliteit, maar duurzaam met professionele inzet om de onderneming dynamisch te ontwikkelen. Succesvol yes.

“MEESTAL TE LAAT” ALS JE ER AL ACHTER KOMT - Moeilijke en vervelende ontmoetingen.

Aangesproken worden door relaties die je een erge leugen uit het verleden komen vertellen. Blijkt dus dat dit negatieve verhaal zijn weg al heeft gevonden. Enkele ondernemers en klanten laten opeens niets meer van zich horen. Geen contact meer. Wat is dit? Wat is hier de oorzaak van? Wie zit hier achter? Waarom? Jaren later kom je erachter welke negatieve berichtgevingen de wereld in geschopt zijn over persoon en bedrijf. Met deze kennis en volgende verse informatieve contacten realiseer je snel waar de kwaadaardige bron ligt.  Leuk actueel Thema aangaande grensoverschrijdend gedrag voor de PERS. Overweging zeker waard.

IS HIER NOG IETS TEGEN TE DOEN - Er zijn zeker mogelijkheden. Omzetschade.

Deze vorm van terreur is niet zonder gevolgen. We kunnen deze slechte mensen aansprakelijk stellen voor hun ongewenst grensoverschrijdend gedrag. Dit onderzoek is in gang gezet en met de actuele informatie is het helder en duidelijk betreffende de oorsprong van de kwaadaardige Bron. – Wij weten het!  Wat is hun voordeel? Wat is het nut? Persoonlijke rancune? Wraak uit verleden? Of gewoon een heel erg zielig mannetje?

GEMENE MENSEN KENNEN GEEN GRENZEN - Vreemde egoïstische mensen zonder inhoud.

Moraal hebben ze niet maar het egocentrische gedrag floreert over de rug van andere mensen en hun bedrijf.  EN schandelijk gedrag van personen die deze leugens accepteren als zijnde DE waarheid. Heel erg fout.  Leedvermaak is dan leuk? Woord en weerwoord is ons logische motto.

OPROEP: Graag uw mening en ervaring in dit soort negatieve zaken. Ook al is het al jaren geleden geweest. 

CONTACT: Wij zijn professioneel discreet.

Mobiel Aat Oosterhof 06 15005162

O-designers sinds 2005

O-design Tarieven. O-design wijsheid Wij zijn niet de goedkoopste maar wél de meest voordelige