Select Page
O-design Overtuigend ondernemen

Overtuigend ondernemen

Doelgericht activeren

ACTUELE EN ACTIEVE KENNIS VAN ZAKEN

Ondernemen is de balans van zakelijke kennis in combinatie met praktijkgerichte visie in persoonlijke overtuiging van de betreffende markten en doelgroepen. Duidelijke taal en zal de basis moeten zijn om succesvol zaken te kunnen doen. Geen 9 tot 5 mentaliteit, maar juist een 24/7 motivatie om de onderneming de juiste en gewenste koers aan te bieden. De gewenste zakelijke mentaliteit om te willen slagen is aanwezig.

ONDERWEG NAAR MOMENTEN VAN DE DAG EN ONTMOETINGEN

Vanaf het eerste contact moet het bedrijf de meest optimale communicatie aanbieden. Bij een telefoongesprek is de aanname van de telefoon al bepalend voor het eventuele vervolg van de relatie en/of samenwerking. Laat het personeel hiervan goed bewust zijn. De kleinste details vormen samen het grootste voordeel of juist weer niet. De menselijk kant en emotie is bepalend binnen alle vormen van zaken doen. Eerst de mens daarna het zakelijke en financiële afspraken en gevolgen. Als de klant overtuigd is van de onderneming dan is het goed zaken doen en voor een langere periode. Gebruikelijke contacten om de relatie koesteren.

ACTIEF INHOUDELIJK PERSONEEL EN POSITIEVE CHARME

Het optimaal geïnformeerde functionele Team als ambassadeur van de organisatie is de wens en inzet van ondernemingen. Wees bewust van de kwaliteiten van het team en de persoonlijke input en overtuiging. Gemotiveerd kundig personeel is en blijft de brug tussen klanten en onderneming. Professioneel bewust van de heldere rol geeft en biedt iedereen de ruimte tot groei en zal imago versterkend worden voor het bedrijf. Normale en erkende omgangsvormen maakt of breekt de relatie binnen het menselijke contact.

SOCIALISERING VAN IMAGO KWALITEITEN EN PRESENTATIES

Door de tijd heen zal de overtuiging van het bedrijf naar het publiek zijn positieve weg vinden.

Dat is goed en is bedrijfsidentiteit bepalend. Positieve toekomst visie met erkenning.

Eenvoudig is het niet maar het is wel te realiseren als de basis, maar gegrond is.

Het goed geschreven en complete ondernemersplan is de basis van succes.

U heeft wensen, vragen en specifieke eisen? Laat het ons weten.

Neem altijd contact op. Wij adviseren en realiseren professioneel sinds 2005.

O-design Domheid creëert chaos