Select Page
O-design Origineel ontwerp voor bedrijven

Original Design + Tekst + Foto

Full-Service Communicatie Media Web Grafisch Drukwerk Tekst Buro

WORDPRESS

WordPress – Single Page Webdesign – Webdesign – Grafisch design – Tekst design – Bedrijfscommunicatie – Media – AdWords – Drukwerk – Fotografie – Video – Reclame – Promotie – Website beveiliging – SSL-Certificaat.
Functionaliteit gevat in een Custom-Made concept. Onderscheidend en krachtig. Het gewenste imago in drukwerk en digitaal op het WorldWideWeb. De unieke visitekaarten voor een optimale presentatie van uw bedrijf of organisatie. De eerste indruk….. O-design’s zakelijke creativiteit in actuele ervaringen om uw organisatie op professionele wijze te presenteren. Maak zelf het verschil en maak vandaag nog een afspraak.

w

OVER ONS

Sluitende bedrijfscommunicatie en concrete informatie. Van aangepaste huisstijl tot herziening – vernieuwing van het imago, presentatie of professionele restyling. De presentatie is de bepalende keuzefactor tijdens de afweging van het uiteindelijke besluit. De bedrijfscommunicatie aan de grootste doelgroep start direct bij het afstemmen van de website met alle actuele toepassingen mogelijk. O-DESIGN realiseert compleet onder eigen beheer Bedrijfseigen Thema’s in Unieke Huisstijl. Responsief actueel en dynamisch. Trage website? Wij herstellen dit. O-DESIGN HOSTING INCLUSIEF SSL CERTIFICAAT

TRAGE WEBSITE?

VOOR ELKE WEBSITE? JA, wij kunnen elke website versnellen om binnen de 1 tot 3 seconden website laadtijd te komen*. Een website die een betere performance aanbiedt heeft altijd de voorkeur bij iedereen. Zowel de zakelijke markt als particulier. O-design kan ook van uw website een supersnelle website genereren. U heeft twijfels, hadden wij in het begin ook, maar dat veranderde al snel in verwondering na de eerste ervaringen. Één vaste prijs per jaar voor een betere website performance is te realiseren. Wij bevelen het iedereen aan om deze nieuwe functionaliteit toe te passen.

ZAKELIJKE VEILIGHEID

VEILIGE HOSTING | SERVER
Hardening server is het optimaal beveiligen van alle actieve website – software op de betreffende server.
Deze software wordt op eventuele zwakheden gecontroleerd en voorzien van een beveiliging voor site-optimalisering waar noodzakelijk en gewenst. Met als gevolg een stabiele website met een betrouwbare web-presentatie voor de bezoekers. Dit is onderdeel van het gehele beveiligingsproces. “Zwakke plekken” in de websoftware zijn eenvoudig en snel toegankelijk. Met alle gevolgen van dien. VEILIGE HOSTING | SERVER

Ato Oosterhof Ervaren Project Manager

Mijn naam is Aat Oosterhof van O-design.
Sportief, actief, hedendaags, denker en doener, creatief ontwerper van niets tot stijl, resultaatgericht, gedreven, motiverend, doortastend, commercieel, stimulator, representatief en verantwoordelijkheid is het zakelijke karakter gevat in een moderne persoonlijkheid. Eigenwijs als het moet maar altijd gericht om het optimale resultaat professioneel te realiseren. Synergie is binnen elke vorm van samenwerken een positief gewenst begrip. Door de communicatie te optimaliseren is dit uitstekend te realiseren. Samenwerken is en blijft mensenwerk – werk en mens. Pure eenvoud met mogelijk maximaal rendement. O-design – Partner in grafische en digitale zaken.

Sinds 2005 zelfstandig ondernemer.

25 jaar werkzaam geweest bij een Uitgeverij | Drukkerij te Assen.

HOOFDTAKEN – Webshop – Invullen, onderhoud, informatie actualiseren van de website – shop – Drukwerk | Totale opmaak
Folders – Brochures – Advertenties – A4 DTP – Posters – Banners – Formulieren – Catalogi, etc. – Zakelijk drukwerk – Verkoop en distributie. Promotie, beursbezoek, presentatie van nieuwe uitgaven.
Diverse werkzaamheden met onderscheidende karakters.

Ondernemen met de ondernemer. Kan dat en is het gewenst? Vakspecialisme is het geen waar ik in geloof. De diepe inkijk binnen het specifieke vakgebied maakt een professional tot een vakspecialist. Kennis van zaken op alle, betreffende, vakgebied(en) is pure noodzaak om vooral de gewenste kwaliteit te kunnen afleveren. De actuele basis van kennis van zaken als startpunt maakt veel meer mogelijk binnen elk vakgebied. Ergens een beetje van weten kan niet en zal niet een startpunt van doelstelling mogen zijn. Maar is helaas wel een tragisch onderdeel van vele kennismakingen. De interpretatie kan dan wel eens een verkeerde zijn. Praktijkervaring en dynamisch blijvend deelnemen aan de actuele tijd en mogelijkheden maken de vakman of vakvrouw tot professioneel partner voor elke onderneming en organisatie.