Select Page
O-design OPEN Persoonlijkheid Zelfvertrouwen

OPEN Persoonlijkheid

Zelfvertrouwen

MENSELIJKE ONTMOETINGEN MET NORMEN EN WAARDEN

Dat zou de gewenste start moeten zijn van intermenselijke contacten zonder onderscheid van persoon, achtergrond en overtuiging. Nette en zakelijke contacten om de eventuele samenwerking met overtuiging en gezond verstand te activeren. IDEALISME? jazeker, maar wel pure noodzaak om een kans van slagen te optimaliseren. 

Eigen overtuiging en persoonlijkheid zijn de actieve karakters om zakelijk succes te willen behalen.

OORDEEL EN VOOROORDEEL ZIJN NEGATIEF

Een open gesprek aangaan met voorinformatie kan heel duidelijk zijn voor en tijdens de afspraak en ontmoeting.  Gek genoeg is voorkennis niet altijd positief tijdens momenten van horen zeggen en ervaringen van anderen. IS DIT GEWENST?  Nee, absoluut niet. Deze informatie staat de open samenwerking compleet in de weg en zal nooit tot een constructieve samenwerking kunnen leiden. 

KARAKTER EN OORDEEL VANUIT EIGEN VISIE

Normale omgangsvormen zouden de basis van iedereen moeten zijn. Dit om succesvolle samenwerkingsverbanden aan te gaan en succes te stimuleren. Een negatieve wereld zonder gezicht of heldere weergave van de kwaadsprekers zal nooit geaccepteerd worden, maar staat wel de beslissing in de weg. Negatief is en zal altijd negatief blijven totdat men in staat is de open waarheid te ontmoeten.

MENSENMENS EN DURVEN

Meningen herzien en het zelfvertrouwen hebben om te kunnen en willen veranderen is de start van objectieve benadering van bedrijf en persoon. De oprechte ondernemer en vakspecialist kent veel zichtbare en onzichtbare vijanden. Deze domme mensen hebben dan over het algemeen geen moraal of fatsoen. Succes moet daarom ook zo snel mogelijk kapot gemaakt worden is hun handelen zonder aanzien des persoons of organisatie.

WIJ GEVEN NOOIT OP: KWESTIE VAN ZELFVERTROUWEN

Er zijn veel ondernemers afgeknapt op deze negatieve ervaringen en failliet gegaan. 

Het vertrouwen in eigen kwaliteiten veranderd snel voor de blinde buitenwereld.

O-design kent de professionele kwaliteiten en zal elke onrechtvaardige strijd aangaan.

Wij hebben ondertussen enkele serieuze zaken netjes en voordelig opgelost.

Dat geeft een goed gevoel en bewijst waar wij voor staan. OPRECHTHEID.

Neem gerust contact op. Wij hebben het één en ander meegemaakt de laatste jaren*.

O-design Ondernemend Voorstel