Select Page
Onterecht beschuldigd worden

Onterecht beschuldigd worden – Waarom

Grensoverschrijdend ongewenst gedrag

Leugens en achterklap met gevolgen

Zijn dit Normale omgangsvormen?

GEMENE MENSEN MET WAARDELOZE MORAAL

Schaduwen uit het verleden die slechte mensen praktiseren om hun tekortkomingen alsnog achteraf te compenseren. Feit: Vaak dichter bij dan je wil vermoeden. Weten deze immorele engerds wel wat ze aanrichten? Als ze het wel weten en daarom juist de wereld in helpen dan zijn deze mensen niet gezond. Normale omgangsvormen, oprechtheid en verantwoordelijkheid voor eigen gedrag en moraal is niet meer aanwezig. Helaas hebben ze wel negatieve invloed op anderen. Met tragische gevolgen.

VERDRIET BOOSHEID, PIJN EN ONGELOOF

Het vermoeden waar deze kwaadsprekerij vandaan komt, klopt bij nader onderzoek. Recent veel contacten uit het verleden geweest en deze mensen delen allemaal dezelfde informatie betreffende deze kwaadaardige
personen en hun hatelijke gedrag tov. mijn persoon en vooral mijn succesvol bedrijf.
FEIT: HET ZIJN ALLEMAAL BEWUSTE LEUGENS – Nog twijfels? Neem dan contact op. Bewijs is actief*. Geef de kans om deze leugens uit de wereld te helpen en deze personen keihard aan te pakken. Er is meer…. EN: Vrienden – Bedankt voor het jarenlange vertrouwen. EN voor anderen erg spijtig voor de domme keuze.
Verloren tijd en kwaliteit kunnen we niet meer inhalen. Zonde van de eerdere inzet en samenwerking.

ACTUELE MAATREGELEN TEGEN TERRORISME

Deze vorm van terrorisme is niet nieuw in de huidige wereld. Dat dit soort mensen menen deze gelogen negatieve informatie bewust aan anderen te verstrekken zegt veel over de domme persoon zelf.
Echt iemand met een slechte jeugd. Die staat te huilen in de hoek van het schoolplein. Niemand wil spelen.
En dan bereiken ze opeens iets….de kleinste wereld van formaat is opeens actief geworden. Domme beslissingen die compleet boven de pet gaan, maar nooit verantwoordelijk zijn voor dit slechte gedrag. De toehoorders zijn van hetzelfde lage minzame niveau. Beperkt en slecht meepraten over de rug van iemand anders. En achter de rug dit uitvoeren. Kom je ze tegen dan is het ooozoooo vriendelijk tot eng of ze vluchten als bange konijntjes. Bekruipt mij het gevoel: Als bij alle schijnheiligen het licht zou uitvallen wat zal het dan een verrekte donkere wereld worden.

KWETSBAARHEID EN ZIEKE MENSEN ZONDER PERSONALITY

Zelfs nu wij weten welke mensen mijn persoon en onderneming proberen kapot te maken is het nog steeds moeilijk te accepteren dat men dit op vrijwillige basis bewust uitvoert.
Vreemd? De negatieve gevolgen komen dan ook zeker voor hun rekening.

Neem gerust contact op. Wij hebben het één en ander meegemaakt de laatste jaren*.

Aat Oosterhof Mobiel 06 15005162

O-design Domheid creëert chaos