Select Page
O-design Ondernemend voorstel Actuele deskundigheid met helicopterview

Ondernemend voorstel

Actuele deskundigheid met helicopterview

HERNIEUWDE KANSEN VOOR ONDERNEMERS

Overtuigd van de actieve kwaliteiten starten ondernemers hun eigen bedrijf. De passie, inzet en motivatie is volop aanwezig. Beter kan het niet is de overtuiging van het moment en visie. Bedrijfspresentatie en team samenstelling met echte eigenschappen is actief en gericht op de doelgroepen en markten. Overlegrondes en vergaderingen stimuleren de wil om succes te behalen. Prachtig en gezonde instelling voor de optimale wil om te kunnen slagen en het te behalen financiële rendement. 

ONDERWEG NAAR REALITEIT EN ZELFREFLECTIE

Enkele maanden later komt het besef dat succes op deze manier niet haalbaar is. Omzet valt tegen. Opbrengsten laag. Winsten nogal mager. Energie niveau dalend. Motivatie bedenkelijk. Verse tegenzin. De eerste dagelijkse ontmoetingen van een onderneming onderweg naar de afgrond van bestaan. De bekende kerende dubbeltjes om de eindjes nog aan elkaar te kunnen knopen. Dit is niet wat we willen. We moeten veranderen. Het kan en moet beter. Vaststelling: Alleen hebben wij de noodzakelijke kennis niet in eigen huis.

DIT KAN EN MOET BETER MET DE JUISTE TOOLS EN ERVARING

Het ondernemersplan als centrale basis om de juiste weg opnieuw terug te vinden maar dan met de expertise en zakelijke ervaringen van een professionele manager. Volgens onze ervaringen is het ondernemersplan meestal niet compleet in zakelijke opzet. Vrij lastige materie als men niet de juiste inkijk heeft om een succesvol plan te schrijven en ontwikkelen. Ondernemers zijn op hun vakgebied de toppers voor het bedrijf alleen ontbreekt vaak de kennis en inhoudelijkheid betreffende o.a: Administratie, Communicatie, Presentatie, Digitaal – Website – Sociale Media – Grafisch – Drukwerk, originele teksten en promotionele doelstellingen. 

ERKENNEN, ACCEPTEREN, REALISEREN EN CONTACT OPNEMEN

O-design kan u van dienst zijn. Wij zorgen voor optimalisering en kans op succes.

Samenwerken als basis. Het fundament voor gewenst resultaat.

U heeft wensen, vragen en specifieke eisen? Laat het ons weten.

Neem contact op. Wij adviseren en realiseren professioneel sinds 2005.

O-design Domheid creëert chaos