Select Page
O-design - Original Design

Original design De website centraal

Origineel maatwerk – Ontwerp – Tekst – Thema – Foto – Video – Audio

UITSLUITEND ORIGINEEL

Originele teksten voor de bedrijfswebsite met ondersteunende originele foto’s en video-presentatie. Wij zijn allemaal wettelijk verplicht om hieraan te voldoen. Maar doen we dat ook? Helaas blijkt dat het kopieergedrag meer regel dan uitzondering is. Dat gaat snel veranderen. Blokken tekst even lenen van de conculega om op de “eigen” website plaatsen met minimale aanpassingen. Even die sterke foto zonder toestemming downloaden ook voor plaatsingsdoeleinden op de “eigen” website. De actuele productvideo die past zeker ook goed op de “eigen” website. Fout. Dat doen we toch niet. Toch ?

We laten bij voorkeur anderen betalen om vervolgens deze data op illegale wijze zo goedkoop mogelijk binnen te halen voor “eigen” voordeel. Is dat hetgeen wat we willen? Als we zelf slachtoffer worden van deze illegale praktijken…wat dan. Vreemd genoeg merken we het in eerste instantie niet. Tot het moment dat het wel aan licht komt. Dan begint de strijd.

O-DESIGN = ORIGINAL DESIGN

ILLEGAAL DOWLOADEN = KOSTBAAR

KOPIËREN IS EEN ECONOMISCH DELICT

Om de website optimaal professioneel te ontwerpen en te realiseren daar zijn altijd kosten aan verbonden. Ondernemingen zullen hier standaard aan moeten voldoen. Het kan een noodzakelijke en kostbare investering worden als men niet precies weet hoe dit aan te pakken. Wij weten exact wat noodzakelijk is.

MAATWERK VOOR ELKE ONDERNEMING
De ervaring leert en spreekt de taal van de kennis van zaken met de juiste inkijk in alle (on)mogelijkheden. Originele teksten, foto-toepassingen, video-integratie, digitaal adverteren op Social Media in reguliere campagne vorm zijn enkele communicatie middelen welke noodzakelijk aan alle wettelijke eisen moeten voldoen. Er is geen grijze tussenweg. Als men illegaal gaat downloaden, bij O-design niet mogelijk, dan zijn de gevolgen enorm. Maak een vrijblijvende afspraak voor heldere informatie.

Leuk u te ontmoeten Aat Oosterhof.

Teksten downloaden van de conculega hebben inhoudelijk niets te vertellen als het om de eigen onderneming gaat.
Goed geschreven teksten zijn specifiek voor juist dat bedrijf geschreven en passen absoluut niet op een andere site.
Het maakt het grootste verschil in presentatie en betrouwbaarheid.

PLAGIAAT IS SUPERNEGATIEF VOOR IEDEREEN

DE UNIEKE HUISSTIJL

Vanuit de onderneming de juiste teksten in correcte verhouding met het gewenste imago als hoofdcommunicatie is voor elke organisatie de meest optimale presentatie voor met name de website. De professioneel ontworpen en onderhouden website is DE digitale weergave van de kwaliteiten van het bedrijf, de producten en de services. KWALITEIT VOOR KWALITEIT – Originele teksten geschreven in positieve synergie maakt een wereld van verschil binnen de ontmoeting met de onderneming. Passende unieke informatie in woord en beeld met de juiste toon en innemend ritme bieden de bezoeker intuïtief het betrouwbare en veilige gevoel bij het websitebezoek. Wij mensen zijn emotioneel snel keuzes aan het maken. Als het bedrijf de juiste keuze in de originele omgeving aan kan bieden dan is het besluit sneller positief. Correcte teksten voor optimale informatie zijn de pijlers van elke vorm van communicatie. Inhoudelijke zakelijke correcte weergave van het bedrijf is de maatstaf van het besluit.

ALLE WAAR IS NAAR ZIJN INHOUD

Teksten laten schrijven mag dan iets duurder zijn maar heeft zoveel extra voordelen. Passende teksten ontwikkelen en schrijven is vakwerk en daarom kiest men te vaak voor de illegale gratis download. Gevaarlijk en ongewenst.
Elke onderneming heeft een eigen identiteit met unieke herkenbare kwaliteiten. Uiterst belangrijk om de website optimaal te ontwerpen, realiseren en te onderhouden. De website als dynamisch en ultiem verkoopmiddel is de manier om de inhoud en kwaliteiten van het bedrijf correct te etaleren aan het grote publiek. SPREEK DE TAAL VAN DE TIJD – Teksten als maatwerk met ondersteuning van foto’s, video’s en professionele huisstijl zijn de optimale communicatie middelen voor de gewenste ontmoeting. Teksten moeten de organisatie gericht correct weergeven, ondersteunen, versterken en vooral optimaal communiceren.

MENSEN LEZEN NIET [de zgn. koppensnellers] ALS DE WEERGAVE TWIJFELACHTIG IS
Dat klopt zeker als de website niet de juiste informatie presenteert en de originaliteit in twijfel getrokken wordt.
Elk bedrijf is uniek in originele communicatie….

O-DESIGN = ORIGINAL DESIGN

O-design Grafisch Vormgeven Digitaal