Select Page

O-design Communicatie werkt

De website centraal

DE ERVARING SPREEKT

De professioneel gehoste en beveiligde website met optimaal onderhoud en voorzien van de actuele mogelijkheden van deze en komende tijd zijn de essentiële vereisten van nu. Helder en duidelijk. Dynamische toepassingen binnen oa. Social Media, Backlinks, Google Indexing, Optimalisatie, Social Media integratie en diverse digitale toepassingen binnen de opmaak en optimalisatie van elke website-pagina is de flexibiliteit van O-design. Dit zijn slechts enkele professionele O-design kenmerken voor uw website.

BELANGRIJKE ASPECTEN
– Website optimalisatie – VPS Cloud Hosting – Web beveiliging – SSL-Certificaat – Sleutelwoorden – Zoekmachine optimalisatie – Backlinks – Social Indexering – Link Robots – Service | After Service – Specifieke toepassingen
O-WORKS VOOR ELKE ONDERNEMING & ORGANISATIE

O-DESIGN COMMUNICATIE WERKT

Gebaseerd op jarenlange praktijkervaring, actuele specifieke studies, ontwerpen – testen – aanpassen, optimale programma’s, website beveiliging, VPS Cloud Hosting en professionele, uitsluitend onder licenties, Plugins en Apps. De toepassingen van digitale mogelijkheden zijn complex en lastig om te verwerken in een dynamische website. O-design heeft de inhoudelijke kennis in huis om de gewenste resultaten te behalen en te realiseren*. De communicatiemix is te verwerken op alle website pagina’s en zoekmachine-optimalisatie functionaliteiten in de Cloud. Social Media integratie als onderdeel van de website pagina is gericht en doeltreffend scoren.
BackLinks – Indexering – Google Ranking – Sleutelwoorden optimalisatie – Video en Audio als onderdeel van de website-communicatie. Dit zijn slechts enkele onderdelen van het geheel. Alle kleine facetten van de website maken de website groots en aantrekkelijk. Uitermate geschikt om ook uw bedrijfswebsite dynamisch en gericht te optimaliseren.

*onder bepaalde voorwaarden.

WEBSITE COMMUNICATIE

De dynamische en actuele website als absolute digitale visitekaart van het bedrijf voor alle doelgroepen. Klinkt goed en is zeker optimaal te realiseren met de juiste kennis, tools, ervaring, inzicht en professionaliteit. DE WEBSITE CENTRAAL – Een optimaal onderhouden website met alle facetten op professioneel niveau heeft altijd de voorkeur voor iedereen. Waar ligt de grens? vraagt u zich misschien af? O-design maakt het u allemaal duidelijk. In goed overleg kunnen we alle zaken bespreken, een plan uitwerken en deze vervolgens projectmatig realiseren. Een actuele en goed onderhouden website is uw visitekaart aan het publiek. MAATWERK UITERAARD – Vakwerk kent alleen maar voordelen op korte en lange termijn. O-design dynamische presentatie.

WEBSITE DYNAMIEK

Behandel een website niet als een analoog boek op een willekeurige boekenplank.
 Dan heeft een website helemaal geen nut en is dus overbodig.
Dit maken wij te vaak mee dat men een website helemaal niet als ultiem verkoopmiddel ziet. EN DAT IS GOED FOUT! Elke goed onderhouden professionele website is 24 karaats goud waard voor de onderneming en organisatie. Het valt of staat met de inzet en actieve onderhoud voor een optimale presentatie. 1 keer per week is niet goed genoeg. Dagelijks onderhoud en inzet van Social Media is uitermate gewenst.Presenteer uw bedrijf zoals u de klanten wilt ontmoeten. Maak vandaag nog een afspraak. O-design communicatie werkt.

De kunst van schrijven is de taal verstaan
O-design Grafisch Vormgeven Digitaal
O-design Begrijpen en Begrepen worden
Spreken is goud Zwijgen is zilver