Tenetur itaque dolorum mollitia facere reprehenderit praesentium ullam. Accusantium id et illo ut eum. Dolore rerum qui sit eveniet ut nesciunt quam. Molestias fugiat omnis laborum quam.
O-design Overstappen is mogelijk

O-design:
Nieuws
Actueel

ada visueel
Wordpressservice
21-Eeuwse Vaardigheden
Bit Defender ACTIE
Website Optimalisatie NU
Pro-Beeldbanken
O-design Originele teksten
O-design Adviesbureau
WordpressWeb Actie
Zakelijke Keuzes NU
O-designers-2005-2020-Flyer-05April2020-1000
Blijf zichtbaar Vooral NU
Google Adwords voor bedrijven

Blijf zichtbaar vooral in deze periode

VPS CLOUD HOSTING

Snelle laadtijd van de website
Website beveiliging
SSL-Certificaat – Groen slotje – HTTPS
In the Cloud
Uniek WordPress Thema
Stop Hot Linking
Dynamisch actueel en responsive.

Wij zouden het spijtig vinden dat er geen samenwerking zou kunnen plaatsvinden omdat er vragen en onduidelijkheden zijn of bestaan. Neem vrijblijvend contact op.

SSL-CERTIFICATEN EN HTTPS WEBSITES

Een onbeveiligde website zal ALTIJD voor diverse onoverkomelijke problemen zorgen.
Google melding – ONVEILIGE WEBSITE op het scherm. FOUTE BOEL.
Website bezoekers zullen sneller uw website verlaten.

ONBETROUWBARE WEBSITE.

O-design Media | Complete website beveiliging.
PROSAFE | Server | Internetverbinding | Website.
De PRIVACYWET is daar onderdeel van.

Weet u wat u moet doen om de website optimaal te beveiligen?

VOLDOET DE WEBSITE NOG AAN DE HUIDIGE EISEN?

De website is enkele jaren actief op het internet. Onderhoud heeft onregelmatig plaatsgevonden. Enkele bestanden zijn deels ge-update. Bepaalde vormen van teksten zijn  aangepast. Foto’s en illustraties nog steeds hetzelfde. Productfoto’s en omschrijvingen idem. Front van het bedrijf en entree gelijk als bij de opening. Actualiteiten ontbreken op de homepage. Zwaar gedateerde website-uitstraling. Vergeten functionaliteiten en Sociale Media.

DIT MOET EN KAN ECHT VEEL BETER. Door de groei van het mobiele internet worden er steeds meer websites bezocht op smartphones of tablets. Één van de oorzaken hierdoor is dat steeds vaker e-mails gelezen en opgevolgd worden vanaf een smartphone of tablet. Is de website dynamisch en is de site-uitstraling nog actueel?

WEBSITE BEVEILIGING

VOORKOMEN IS ALTIJD BETER DAN BETALEN. Website beveiliging is een relatieve kleine investering om uw website en computer(s) te beveiligen. O-DESIGN HOSTING IS GECERTIFICEERD. Uw website onder beveiligde hosting ligt binnen uw bereik. Actueel en professioneel.

En in ieder geval goedkoper dan herstel van computer en website. Kostbare  investeringen. Negatieve energie.

FEIT EN VOORLICHTING.  Dat men niet op de hoogte is van de mogelijke criminele activiteiten wil dat nog niet zeggen dat het wel of niet actief is. Op de bedrijfssite wel te verstaan.
De slechtste ervaring in deze is dat de site gehackt is en herstel plaats moet vinden. De ellende en persoonlijk verwijt zijn opeens actief…. Sorry is geen optie meer als het voortbestaan van de organisatie op het spel staat…. Pijnlijke ervaring met diepe financiële gevolgen.

GEEN SITE ZONDER SSL-CERTIFICAAT

WAT IS SSL EN IS HET NOODZAKELIJK?

SSL wordt wereldwijd door miljoenen websites actief en gebruikt voor actuele beveiliging van de internetverbinding, online aankopen, financiële transacties of het versturen van persoonsgegevens. Hierdoor zal alle informatie tijdens het transport verzekerd blijven en niet leesbaar zijn door derden.

Een SSL-Certificaat geeft en biedt vertrouwen. Het is wettelijk verboden om persoonsgebonden informatie, denk aan ID-nummers, BSN, op een niet correct beveiligde website, on-line informatieformulier, weer te geven laat staan de invulmogelijkheid open te laten staan.

Deze wettelijke bepalingen zullen strakker worden in de toekomst. U hoeft dit niet af te wachten. U kunt natuurlijk zelf het initiatief nemen om een SSL-Certificaat aan te schaffen en actief te maken. O-design kan u een gepast SSL-Certificaat aanbieden.

UNIEK BEDRIJFSEIGEN THEMA

O-design bouwt compleet onder eigen beheer voor ondernemingen, organisaties en instellingen een Responsieve Bedrijfseigen Thema in unieke huisstijl website op maat in WordPress. Puur maatwerk met het imago en gewenste identiteit als hoofdzaak. Denk aan website beveiliging en VPS – Cloud – Hosting – pakket.
Met TOP-beveiliging voor website presentatie en intuïtieve klanten benadering.
Cybercrime is zwaar onderschat maar uiterst actueel.
Belangrijk om uw gegevens – Database – optimaal te beschermen van u en uw klanten. Het compleet herstellen van een gehackte website is veel kostbaarder dan een professionele beveiliging.
Voorkomen is nog steeds beter dan herstellen. Wij kunnen bedrijven een SSL-Certificaat als maatwerk aanbieden.
Neem vandaag contact om deze zaken helder te bespreken en concreet te realiseren.

Wij realiseren WordPress websites binnen 7 dagen

*onder bepaalde voorwaarden
Meer informatie