Select Page
Je hoofd boven het maaiveld DURVEN uitsteken

Je hoofd boven het maaiveld DURVEN uitsteken

Anticiperen op veranderingen, zijn wij er klaar voor?

EN DE ERG NEGATIEVE EN KWETSENDE GEVOLGEN DAARVAN

Het initiatief durven nemen met een duurzame visie is voor veel mensen een reis naar het ondenkbare en het onbekende. Er zijn mensen met lef en moed om de toekomst te kunnen en te willen zien en welke zaken aangepast, vernieuwd of veranderd moeten worden. Paniek is dan de hoofdrolspeler van de mensen zonder visie en ze klampen zich vast aan het geen ze weten en vooral betrouwbaar vinden. Deze mensen zijn dan ook altijd te laat in de ogen van de visionair.

ANGST EN ONKUNDE ALS WILLEKEUR OM ONTBREKENDE VISIE

Nieuw en actief ontwikkelend ondernemen geeft ruimte voor nu en voor later. Vandaag is de route naar morgen en aanstormende toekomst. Stilstand is achteruitgang en realiseer goed dat verloren tijd nooit meer ingehaald kan worden. Men beseft niet dat vooruitgang van organisatie en team bepalend zijn voor het voortbestaan van de onderneming. Herhaling van dagelijkse werkzaamheden zonder aanpassingen en  verfijningen van de inhoud en uitstraling is op elke termijn dodelijk voor bedrijf en reputatie.

DURVEN IS HET ONDERNEMEN VAN DEZE TIJD EN ACTUELE NU

Bang zijn voor de toekomst is de bevestiging van de tekortkomingen van inhoud van organisatie en personeel. De start en motivatie van het dagelijkse ondernemen zijn de stimulerende en optimaliserende onderdelen van het imago en bedrijfsidentiteit. Meegaan met de tijd is ook zo’n dooddoener, maar geeft helder aan dat de actieve tijd het gezicht van morgen is en dat de onderneming kansen heeft voor de constant vernieuwende toekomst. Sta niet stil bij wat men weet maar onderzoek wat noodzakelijk is om te overleven.

WAAR LIGGEN DE SIGNALEN

Als bewuste ondernemer beseft men helder dat elke dag nieuwe kansen bied en dat men over de denkbeeldige drempels durft te kijken. Nieuw is negatief als de inhoudelijke kennis niet op orde is en daar zit meestal het schrijnende probleem. Dagelijkse bijscholing en optimalisering van digitale kennis en haar mogelijkheden moet iedereen toch leergierig maken en bewust zijn van de passende functionaliteiten en zakelijke mogelijkheden. 

Kennis van zaken maakt elk moment tot een helder besluit van duurzaam samenwerken en optimaliseren van kennis, team en kans van slagen. Anticipeer op veranderingen.

Inhoudelijke tekortkomingen kosten meer dan gewenst en achteraf ligt de schuld bij..

Visie, kennis en vaardigheden voor herkenbaar succes. Vraag: Zijn wij klaar voor NU?

Neem gerust contact op. Wij adviseren en realiseren actuele kwaliteit,

U heeft vragen en andere zaken die een passende uitleg verdienen.
Wij hebben antwoorden en ontmoeten u graag.

O-designers sinds 2005

O-design Domheid creëert chaos