Select Page
O-design Stop HOT Linking

Stop Hot Linking Nu

Beveilig uw kostbare teksten afbeeldingen en data

HOTLINK PROTECTION

Niemand zal direct meer kunnen koppelen en of kopiëren van de actuele data-bestanden en het unieke beeldmateriaal die op uw website actief zijn. Realiteit is dat uw betaalde bestanden gratis op een onbekend website aangeboden worden. Kostbaar zonder enige opbrengst.

BREEDBAND WEBSITE BEVEILIGING

Deze illegale acties gaan ten koste van kwaliteit en de laadtijd van de site. Gevaarlijke gasten die de snelheid van de website beïnvloeden en uw laadtijd van de site vertragen. Ook hier weer het bekende plaatje. U mag betalen en deze figuren surfen gratis mee. Mag zeker niet maar het is een dagelijks fenomeen. Aanpakken derhalve.

DISABLE RIGHT-CLICK

Dit voorkomt dat men illegaal de broncode van uw site kopieert en voorkomt dat men met de rechtermuisknop een onwettige download link activeert voor een bestand of afbeelding. Lekker snel data van uw website afhalen zonder te betalen. Dat kan nooit de bedoeling zijn en is illegaal. Bescherm uw kostbare investeringen.

COPY & PASTE PROTECTION

Voorkomt dat men teksten en andere bestanden illegaal kopieert en deze direct op hun eigen website (illegaal) plaatst. Goedkoop en zonder enige kosten databestanden (teksten en afbeeldingen) downloaden. Even snel makkelijk zaken doen. Ten koste van uw onderneming en aanschaf. Wij kunnen dit direct stoppen.

ILLEGAAL TEKST & BEELDMATERIAAL

Onwettig kopiëren is een ingrijpende zaak en kan diepe gevolgen hebben bij overtreding. Het is een economisch delict met gevolgen. Het kopiëren van bestanden is niet een toevallige gebeurtenis. Men doet dit bewust en uitsluitend om hier eigen voordeel uit te behalen. Kwalijke zaak en als men gepakt wordt dan is het een forse financiële afhandeling.

LEGAL SUITE PRO

Optimale wettelijk vereiste bescherming en beveiliging van de website. Noodzakelijk en verplicht. Wij van O-design hebben de beste Legal Suite Pro actief uitsluitend en exclusief voor O-design klanten. Veilig gevoel en identiteit versterkend naar de website bezoekers. Vertrouwen om vertrouwd te worden. U kunt zelf het verschil maken.
Veiligheid en betrouwbaarheid.

O-DESIGN MEDIA | COMMUNICATIONS

Kan elk bedrijfswebsite WordPress optimaal beveiligen. Neem contact op voor professioneel vrijblijvend advies.
Kennis van zaken maakt het grootste verschil. Wij adviseren en realiseren binnen de actuele mogelijkheden en functionaliteiten van de website en alle gewenste toepassingen van het geheel.

s

DIT ZAL MIJN BEDRIJF NIET OVERKOMEN

Jaja, die kennen we maar al te goed. Is niet de slimste uitspraak en laat staan aanpak. Uw legaal aangeschafte bestanden illegaal gekopieerd? Dat wil niemand. Sta het dus dan ook niet toe. O-design kan u de perfecte bescherming aanbieden. Neem geen risico en bescherm uw website en data. Een gewaarschuwd mens is altijd slimmer. Toch of is arrogantie…… die kennen wij heel erg goed..

O-design Intellectual Copyright Property

STOP HOTLINKING NU Formulier

O-design Website Centraal
O-design Ondernemend Voorstel
O-design Ondernemers informatie
O-design - PHP Protectie DataBase Safe 2022
O-design OndernemersServices
O-design Business Bureau