Select Page
O-design Gevaarlijke aannnames

Gevaarlijke aannames

Uit balans

NORMEN EN WAARDEN - FATSOEN EN RESPECT

Aannames zijn dodelijk voor iedereen en onderneming. Bewust bedachte negativiteit schijnt voor veel mensen een geweldige beleving te hebben ook al is het nepnieuws. Gekke gedachte dat negativiteit belangrijker is dan een positieve ontmoeting. Het gaat een eigen leven leiden en het is erg lastig om van het ontstane negatieve beeld af te komen. Onze conclusie is dat de basis van de actieve leugens zijn ontstaan vanuit een verkeerd beeld van persoon en bedrijf. Afgunst als opstart van verkeerde houding en eigen tekortkomingen.

NOOIT WETEN WIE JE ZOU KUNNEN ZIJN VANWEGE AANNAMES

Ik dacht dat en volgens mijn informatie heb je geen…. Je weet het niet of nooit zeker welke aannames bepalend zijn voor ontmoetingen en andere dagelijkse contacten. Vooroordeel is de broeder van de aanname en samen zijn het de karakters van de ongezouten negatieve mening. Moeilijk om hier mee om te gaan. En als je mensen hierop aanspreekt dan is het contact ontwijkend, terughoudend en vooral niet verantwoordelijk zijn voor dit vreemde gedrag. Logisch want een aanname is niet gebaseerd op feitelijke waarheid en meestal een harde gerichte leugen tegenover de kwaliteiten van persoon of bedrijf.

AANNAMES ZIJN NEGATIEF EN DODELIJK BINNEN REALITEITEN

Durf de wereld te ontmoeten vanuit eigen perspectief en realiteit. Mensen leven bewust of onbewust in hun eigen bubble en oordelen en veroordelen anderen vanuit dit perspectief. Binnen de eigen comfortzone is de visie en ontmoeting toch beduidend anders dan de echte wereld. Toch zijn het deze mensen die aannames achter het dubbele glas onverantwoordelijk ontwikkelen. Compleet verkeerde situatie en positie, maar wel contact bepalend en maakt omgangsvormen erg complex. Je moet wel weten wie je bent om iemand te kunnen zijn.

ONZIN EN HET KOESTEREN VAN AANNAMES

Verankering is de assistent van aannames en domme gesloten deuren.
Effectiviteit van communicatie is compleet gezichtsloos.
Onpersoonlijke ontmoetingen waar alles verkeerd is is de aanname dan.

Vragen staat vrij. Wij hebben de actuele ervaringen actief in huis.
Neem gewoon contact op. Wij adviseren en realiseren professioneel sinds 2005.

O-design Domheid creëert chaos