Select Page
O-design Foutmelding 404

Foutmelding

Website bezoekers met deze 404 foutmelding komen niet meer terug
De aanname van het publiek dat het bedrijf niet meer bestaat is groot

FOUTMELDING 404

Hoe vaak komt het niet voor dat een website bezoeker geconfronteerd wordt met deze melding | pagina.
PAGINA NIET GEVONDEN. ERROR 404. Erg vervelend en vervolgens klikt men door met de aanname dat het bedrijf niet meer bestaat. Dat is niet wat we willen. DURE AANNAME VOOR HET BEDRIJF. Elk nadeel heeft zo zijn zakelijke voordeel is de opinie van O-design Media. Wij hebben de functionaliteiten actief om deze melding uit te schakelen.

DIRECTE WEBSITE DOORLINK

Wij passen software toe die elke 404 melding direct door linkt naar de gewenste website-pagina. De bezoekende klant merkt hier helemaal niets van en komt dan op de van te voren vastgelegde gewenste pagina van de website binnen.
PROBLEEMLOOS EN ZAKELIJK PROFESSIONEEL CORRECT. Bezoekers aantallen zullen dan ook zeker toenemen. In plaats van een negatieve aanname kan men een  “nieuwe” klant ontmoeten. Welkom bij….

WEBSITE OPTIMALISATIE

Waar rook is is vuur….! De 404 Foutmelding staat niet als niet gevonden webpagina op zich. Er zijn dan meerdere verouderde aspecten binnen de actieve website. Kan een kostbare nalatigheid worden en dat moet we op zo kort mogelijke termijn aanpassen. Een actuele website is HET digitale visitekaartje van het bedrijf. Belangrijk en puur noodzakelijk voor een optimale website presentatie. Het bedrijfsimago hangt ook hier van af.

O-DESIGN ONDERHOUD | PRO

O-design kan uw website professioneel onderhouden en optimaliseren op alle actuele functionaliteiten. Natuurlijk de virusscan en diepgaande site-check voor gepast onderhoud. De website vooraf beveiligen is gewenst en heeft alle voordelen voor nu en later. Onderschat dit fenomeen niet. Wij verzekeren onze heilige koe wel. Wij maken toch geen brokken? De website staat of valt met professioneel onderhoud.

z

CONTINUÏTEIT EN COMMUNICATIE

Regulier overleg is een belangrijke pijler binnen de kwaliteit en presentatie van de website. Korte overleg lijnen voor optimale gegevensverwerking en updates. De website moet altijd UP-2-DATE zijn voor de actieve markt en benaderde doelgroepen. De concurrentie slaapt nimmer en zijn altijd accuraat in hun doelstellingen.

VIRUSSEN EN ANDERE PROBLEMEN

Wij kunnen instellingen, organisaties en bedrijven een top-beveiliging aanbieden. Vanaf de Server – Internetverbinding – Website beveiliging op professioneel niveau. PURE NOODZAAK om de steeds groeiende Cybercriminaliteit af te stoppen. Actuele beveiligingen en niet de doorsnee virusscanners maar de professionele. Een SSL-Certificaat is een belangrijk onderdeel in dit geheel.

O-design Kennismanagement Optimaal functioneren