Select Page
O-design Duurzaam Ondrenemen - Triple P

Duurzaam ondernemen

Triple P: People Planet Profit

MAATSCHAPPELIJK VERANTWOORD ONDERNEMEN - Werkzaam ideaal

De actualiteit en het wereldnieuws vraagt aan ons om bewust om te gaan met onze planeet. Zoals we nu bezig zijn is er later geen ruimte meer om te overleven op een uitgewoonde aardbol.

BEWUST ZIJN VAN EIGEN INVLOED - Natuur en mensen zijn zo geen vrienden

Het dumpen van rotzooi op de gekste plaatsen. De oceanen die gevuld zijn met plastic afval. Afkalvende Noordpool. Het klimaat compleet uit het bekende seizoenen stelsel. Hebben we nog 4 seizoenen? Of zijn we een waterbol aan het ontwikkelen. Zorgelijk, maar wat doen we hier aan?

MOEDER AARDE VOOR ONZE KINDEREN - Kleinkinderen en komende generaties

De wereld slaat door in onnatuurlijke excessen. De biologische klok is ontregeld en nu tijdloos. Kunnen we dit nog corrigeren? Of moeten de volgende generaties het zelf zien op te lossen. Dit mag niet gebeuren

BEDRIJFSMATIGE BEWUSTZIJN EN MAATREGELEN - Natuurlijk rendement

Ondernemingen en bedrijven moeten een bepaalde financiële doelstelling jaarlijks behalen om te kunnen overleven. Dat is een zakelijke keiharde waarheid. Alleen moeten we eraan werken om deze omzet op een betere manier te genereren. De middelen en Tools zijn er alleen weten we dat ook allemaal?

Met de juiste voorlichting en heldere informatie verstrekking kunnen we mensen – ondernemers – personeel voorzien van waar moeten verbeteren en op welke wijze deze toe te passen en herstructureren. Het vergt inzet en veranderingen in gedrag en kennis. De inzet is duidelijk: Onze ppplaneet is het actuele leven.

U heeft vragen en andere zaken die een passende uitleg verdienen.
Wij hebben antwoorden en ontmoeten u graag.

Uiteraard is dit eerste contact zonder kosten*.

O-designers sinds 2005
*onder voorbehoud.

O-design Tarieven. O-design wijsheid Wij zijn niet de goedkoopste maar wél de meest voordelige