Tenetur itaque dolorum mollitia facere reprehenderit praesentium ullam. Accusantium id et illo ut eum. Dolore rerum qui sit eveniet ut nesciunt quam. Molestias fugiat omnis laborum quam.

BLOG | O-Designers

Web-Design

Web-Design

Professionaliteit en kwaliteit zijn de maatstaven. Bewust zijn van wat echt belangrijk is. De nieuwe website moet aan alle actuele eisen voldoen. Vandaag en morgen. De heldere kijk en visie op wat komen gaat, welke ontwikkelingen, en waar wij als onderneming zeker aan moeten voldoen. Vakspecialisme is hier een belangrijk onderdeel van. Door ervaring de juiste visie en al zinspelend op de komende technische ontwikkelingen.
O-DESIGN BOUWT UW DYNAMISCHE WEBSITE VOOR DE TOEKOMST.

read more
Product-Fotografie

Product-Fotografie

HOGE RESOLUTIE PRODUCTFOTOGRAFIE

BIJVOORBEELD | DRUKWERK | TEXTIELDRUK | OPDRUK
Advertenties – Banners – Bedrijfskleding – Beurspresentaties – Boarding – Brochures – Catalogi – Flyers – Folders – Jaarverslagen – Menukaarten – Opmaak – Persberichten – Posters – Relatiegeschenken – Visitekaarten –

WEBSITES – WEBSHOPS e.d.
O-design-Fotografie is o.a. gespecialiseerd in het optimaliseren van fotografie voor alle promotie- reclame- productfotografie en publicaties.
Professionele kwaliteit in geoptimaliseerde communicatie en presentatie.

Teksten en informatie zijn belangrijk voor elk product.
Ondersteunend beeldmateriaal maakt de presentatie compleet.

read more
Video-Commercials

Video-Commercials

BEDRIJFSVIDEO – PRESENTEER HET BEDRIJF IN DYNAMISCHE STIJL
Bedrijfsvideo | Commercial is de volgende en meest dynamische stap om uw bedrijf te presenteren. Niet voor niets is YOUTUBE momenteel de tweede, na Google, de grootste zoekmachine.
En dan in combinatie met de bedrijfsvideo op de eigen website dan is de bedrijfscommunicatie, met een actuele website, optimaal en momenteel zeer in trek. Een afbeelding zegt meer dan woorden. De video spreekt helemaal voor de identiteit van nu. BINNENKORT IN DEZE BIOSCOOP

read more
Flyers Grafisch-Drukwerk

Flyers Grafisch-Drukwerk

O-design voor professioneel drukwerk. Grafische opmaak uitsluitend onder professionele Adobe licenties. Hoge kwaliteit illustraties, foto’s, tekst ontwerp en beeldige composities in grafische kwaliteit.
Compleet van idee – ontwerp – grafisch – drukwerk en aflevering. Professionaliteit in kwaliteit maakt het verschil. O-design = Original design.
Meer dan websites alleen.

read more
Adviesburo

Adviesburo

PROFESSIONEEL ONLINE
Wij van O-design bouwen en realiseren top-websites vanaf idee tot realisatie voor elke branche en alle organisaties.
De O-design kwaliteit is goed betaalbaar voor elk bedrijf en instelling.
HET BEKENDE GEZEGDE: ALLE WAAR IS NAAR ZIJN GELD……verwacht geen topkwaliteit van een goedkoop…….
Vragen? Neem dan contact met ons op. Wij staan open voor elke vorm van informatieverzoeken en eventuele huidige website problemen.

read more
Hosting inclusief SSL-Certificaat

Hosting inclusief SSL-Certificaat

HOSTINGSPAKKET O-DESIGN INCLUSIEF SSL-CERTIFICAAT – O-design VPS-CLOUD-HOSTING + WORDPRESS WEBSITE + BEVEILIGING
Wij van O-design vinden een stabiele server en hosting erg belangrijk. Een website met snelle laadtijd is noodzakelijk om de site correct te presenteren. Beveiliging van de website – internetverbinding – server beveiliging en veilig e-mail verkeer maakt het veilige plaatje volledig. NIEUW BIJ O-DESIGN
Hosting inclusief SSL-certificaat voor elke nieuwe klant. – Hosting op maat = Serverruimte inclusief dataverkeer – SSL-Certificaat voor veilig internetverbinding – Professionele websitebeveiliging = Diverse toepassingen
O-DESIGN Personal in hosting

read more
De website centraal

De website centraal

DE ERVARING SPREEKT

De professioneel gehoste en beveiligde website met optimaal onderhoud en voorzien van de actuele mogelijkheden van deze en komende tijd zijn de essentiële vereisten van nu. Helder en duidelijk.
Dynamische toepassingen binnen oa.Social Media, Backlinks, Google Indexing, Optimalisatie, Social Media integratie en diverse digitale toepassingen binnen de opmaak en optimalisatie van elke website-pagina is de flexibiliteit van O-design.
Dit zijn slechts enkele professionele O-design kenmerken voor uw website.

read more
O-design=Original design

O-design=Original design

UITSLUITEND ORIGINEEL
Originele teksten voor de bedrijfswebsite met ondersteunende originele foto’s en video-presentatie. Wij zijn allemaal wettelijk verplicht om hieraan te voldoen. Maar doen we dat ook? Helaas blijkt dat het kopieergedrag meer regel dan uitzondering is. Dat gaat snel veranderen. Blokken tekst even lenen van de conculega om op de “eigen” website plaatsen met minimale aanpassingen. Even die sterke foto zonder toestemming downloaden ook voor plaatsingsdoeleinden op de “eigen” website.
De actuele productvideo die past zeker ook goed op de “eigen” website. O-design = Original Design.

read more
SSL-Certificaat

SSL-Certificaat

WAT IS SSL EN IS HET NOODZAKELIJK?
SSL wordt wereldwijd door miljoenen websites actief en bewust gebruikt voor de meest actuele beveiliging van de internetverbinding, online aankopen, financiële transacties of het versturen van persoonsgegevens.
Hierdoor zal alle informatie tijdens het transport verzekerd vertrouwelijk blijven en uitdrukkelijk niet leesbaar zijn door derden.

WEBSITE BEVEILIGING IS NOODZAKELIJK – SSL-CERTIFICAAT DOOR GOOGLE AANBEVOLEN
HET GROENE SLOTJE VOOR BETROUWBAARHEID – VEILIG EN VEILIGHEID ZIJN DE MAATSTAF
O-DESIGN HOSTING INCLUSIEF SSL-CERTIFICAAT

read more